El Nido

The Beach er inspireret af El Nido
 

Rejser til El Nido – uspoleret og uimodståelig

El Nido i Filippinerne er en populær turistdestination og det er med god grund. Vilde dykkerspots, endeløse hvide strande, smukke kløfter, grotter og vandfald er hvad der venter dig. Alt sammen omringet af krystalklart vand. Bliver det meget bedre end det? Book din rejse til El Nido hos KILROY!

Strande i The Beach

Hvis du har set filmen "The Beach" så husker du også de smukke strande i filmen. Forfatteren Alex Farland fik faktisk sin inspiration fra El Nido eftersom han boede her, men af kreative årsager valgte han at basere filmen i Thailand. Vi forstår godt hvorfor han var så inspireret. El Nido er ikke bare en lækker strand, det er et helt ubeskriveligt smukt sted. Du ser fuldstændig sindsyge steder som du ikke tror findes i virkeligheden, og må knibe dig selv i armen flere gange dagligt. El Nido er uden tvivl et af de mest magiske steder på jorden.

billige rejser til el nido

Ø-hop i El Nido

El Nido betyder 'reden' hvilket refererer til de fugle der bor i deres reder i grotterne på El Nidos øer. Disse fuglereder er rent faktisk dyre specialiteter som spises mange steder over hele Asien. Byen El Nido er ikke videre spændende, selvom der er sket meget de sidste par år. Men det er også de færreste rejsende der kommer til El Nido for at opleve byen. Alle kommer for at opleve de 45 øer og limefarvede klipper der omringer El Nido. Der er fire forskellige ø-hop ture at vælge i mellem som allesammen tager dig til 4-5 forskellige øer og vi anbefaler at du prøver mindst en af turene. 

Oplevelser i El Nido

Ud fra ovenstående beskrivelse, er det vist ikke nogen hemmelighed at de fleste aktiviteter i El Nido foregår i, på eller under vandet. Du kan sejle i kajak og udforske øerne og bounty strandene i dit eget tempo, eller tage dit snorkeludstyr med og kigge på livet under vandet og de over 800 fiskearter. Hvis du leder efter adventure i El Nido, kan du klatre på klipper eller trekke på den vestlige side af El Nido. Her er smukke kløfter og klipper og guidede trekkingture til toppen med den vildeste udsigt.

ferie i el nido

En tur til Nacpan og Calitang Beach er også et must når du er i El Nido. Tvillingestrandene ligger cirka 1-1,5 time nord for El Nido, og du kan komme dertil enten med en motorcykel eller leje en tricycle og en chauffør. Disse to strande ligner noget du tidligere kun har set på film eller på postkort, hvor der er benyttet Photoshop. Tag din egen mad med og hold picnic på stranden, der er nemlig ingen butikker eller caféer lige i nærheden. 

Hvordan kommer man til El Nido?

Den nemmeste måde at komme til El Nido på, er ved at flyve direkte fra Manila til El Nido. Den billigste måde er dog via Puerto Princesa i det centrale Palawan. Busturen fra lufthavnen i Puerto Princesa tager mellem 5 og 6 timer og du kan vælge mellem de billige busser og mere komfortable busser med air-condition. 

KILROY’s bedste rejseråd

Der er ingen hæveautomater i El Nido, så husk nok kontanter og brug dit kort så ofte du kan, fx når du skal betale for mad eller overnatning. Hold øje med "Enjoy El Nido" bladet som indeholder månedlige tilbud og rabatter på ture, overnatning og aktiviteter i El Nido.

Book din rejse til El Nido

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt