Filippinerne

Billige flybilletter til Filippinerne

Dykkernes paradis. Farverige drinks i solnedgangen på stranden. Friskfanget fisk tilberedt på traditionel vis. Rismarker og masser af små, uspolerede øer med en åben befolkning. Der er mange grunde til, at Filippinerne er blevet en af de mest populære destinationer i Asien.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Filippinerne?

Hos KILROY har vi billige flybilletter til Filippinerne, og det er godt at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i feltet 'lavpriskalender'. Som udgangspunkt får du de billigste priser ved afrejse mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de helt rigtige billetter, eller er dit ophold i Filippinerne en del af en større rejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang tid tager flyveturen til Filippinerne?
Der er ingen direkte forbindelser mellem Danmark og Filippinerne, men turen kan klares med en enkelt mellemlanding på vejen. Rejsen kan som regel klares på 18-22 timer.

Skal jeg bruge visum til Filippinerne?
Filippinerne er visumfrit for alle danske statsborgere i op til 30 dage. Dog kræver myndighederne dokumentation på udrejsebillet, samt at dit pas er gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte den filippinske ambassade.

Vandfald på øen Cebu Vandfald på Cebu, en af Filippinernes mere end 7.000 øer

Dykning med skildpadder
Filippinerne er en af verdens bedste dykkerdestinationer

Filippinsk strandEfter dykning er det tid til at slappe af og bade i det krystalklare vand

Kontakt