Filippinerne

Frivilligt arbejde i Filippinerne

frivillig på filippinerne

Tag til Filippinerne og hjælp til der hvor der er brug for det. Din hjælp får en stor betydning for andre mennesker og du kommer hjem fra dit udlandsophold, med et andet syn på livet. Et arbejde som frivillig bliver en oplevelse du aldrig vil glemme.

Hvad kan du arbejde med som frivillig i Filippinerne?

KILROY kan hjælpe dig med at arbejde frivilligt på flere forskellige projekter i Filippinerne. Du kan blandt andet undervise skolebørn i engelsk, eller arbejde med helt små børn i en børnehave. Der er også mulighed for at arbejde som frivillig på et mega fedt marinekonserveringsprogram, hvor du hjælper til med at vedligeholde verdenen under havoverfladen.

KILROY hjælper dig med frivilligt arbejde i Filippinerne

Hos KILROY mener vi at frivilligt arbejde er noget som alle skal opleve. Som frivillig giver du så lidt og du får så meget igen. Din hjælp vil i den grad kunne mærkes både under og efter dit ophold. Herunder kan du læse mere om vores specifikke frivillige projekter i Filippinerne. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din rejse til Filippinerne.

Vi skal nok guide dig igennem hele processen.

Du er også velkommen til at læse mere generel information om at være frivillig her.

Har du spørgsmål om frivilligt arbejde i Filippinerne?
Kontakt os

 

Per side
Per side
Har du spørgsmål til frivilligt arbejde i Filippinerne?
Kontakt os

 

Kontakt