Z Hostel

Den vildeste aftenudsigt fra Z Hostels tagterrase
Fra DKK 175

Højdepunkter

  • Bedste beliggenhed i Manila
  • Fest på tagterrasen hver aften!
  • Gratis WiFi
  • Gratis sengetøj og håndklæder

Inkluderer

  • Transfer fra lufthavnen til Z Hostel
  • 1 nat i fællesværelse
  • Morgenmad
Med vores ankomstpakke i Filippinerne, starter dit eventyr uden bekymringer. Du får lufthavnstransfer, overnatning og morgenmad på Z Hostel, der er beliggende midt i det pulserende Makati-distrikt.

Ankomstpakken har 1 nat inkluderet

Vi sparer dig for besværet med at skulle prutte om taxi-prisen som det første, når du ankommer i lufthavnen i Manila. I stedet samler vi dig op, og kører dig direkte til Z Hostel, hvor du skal overnatte din første nat. Efter du har checket ind, kan du gå på opdagelse i Filippinernes hovedstad.

Hvor ligger Z Hostel?

Z Hostel er beliggende på den hippe og pulserende  gade, Don Pedro i hjertet af Makati City, der har udviklet sig til at være "stedet man skal være" i Manila. Her finder du masser af trendy caféer, restauranter og barer, hvilket er med til at gøre Makati til et gastronomisk hotspot. Derudover finder du de to af Manilas mest populære shoppingcentre i området. 

Værd at vide om Z Hostel i Manila

Z hostel har en berømt tagterrase, hvorfra du får en forrygende udsigt over Manila. Om aftenen får tagterrasen feststemning over sig, og du kan møde rejsende fra hele verden ligesom. Ud over den lækre tagterrase, byder hostellet på en café og en 24-timers reception, der kan give dig tips til hvordan du får det meste ud af dit ophold i storbyen.

Muligheder for overnatning

Afhængig af dit budget, kan du vælge at checke in på et fællesværelse, enten som mix eller kønsopdelt, eller du kan overnatte i et privat værelse. Morgenmad er inkluderet uanset hvilket værelse, du vælger.

Ankomstpakken i Manila inkluderer 1 overnatning på Z Hostel. Har du brug for flere? No problem! Vores rejsekonsulenter kan skræddersy dit ophold, som du ønsker det.

Udsigten fra tagterrasen på hostellet i ManilaNyd denne udsigt fra tagterrasen på Z Hostel! 

Caféen på Z Hostel i ManilaNyd en kop kaffe i caféen på Z Hostel.

 

Kort

 

 

Kontakt