Filippinerne

Sejle i Filippinerne - oplev øerne fra en båd

Øhop på Filippinerne

Elsker du at sejle, og søger du sejloplevelser i udlandet? Eller har du aldrig prøvet sejlads og drømmer om at øhoppe på en rejse? KILROY har sejlture i Filippinerne og sejlads mange andre steder i verden. Der kan også være flere transportformer end båd på denne type rejser. Du kan glæde dig til at opleve flere øer på Filippinerne og ø-hoppe i dette smukke land.

Hvad oplever man på sejlturen i Filippinerne?

Du kan glæde dig til natur, strand, hygge med andre rejsende og adventure. Fx oplever du Bohols smukke Chocolate Hills (kan dog ikke spises), dykker med hvalhajer (de er ufarlige) i det smukkeste blå hav, cruiser gennem vilde Manila og historiske Cebu. Du skal også slappe af på strande fx i afslappede Siquijor. Du møder de lokale på Filippinerne og der er fritid undervejs, så der er plads til de oplevelser du drømmer om på din sejltur i Filippinerne.

Få svar på dine spørgsmål om at sejle på Filippinerne

Læs mere om sejlturene i Filippinerne forneden. Når du er klar til at booke eller blot vil høre mere sejlturen, er du altid velkommen til at kontakte en rejsekonsulent hos KILROY. Vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse.

Søgningen gav desværre ingen resultater. Prøv at justere din søgning ved f.eks. at ændre destination.

Gode råd om rejsen rundt på Filippinerne

Se videoen foroven og få rejseråd og rejsetips om Filippinerne. Vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse til dette fantastiske land.

Kontakt