Goa

Strand i Goa
 

Rejs til Goa - Indiens vilde side!

Vidunderlige Goa er det perfekte sted at starte dit indiske eventyr. Her kan du finde alt det du kan forestille dig i forhold til kulinariske, kulturelle, palme-dækkede strande, shopping, markeder, hellige køer, silke, farverige mennesker, fuldmåne-fester, traffikkaos, nationale skatte og meget, meget mere! Find billige flybilletter til Goa hos KILROY.

Kom hurtigt videre:

Goa er placeret langs den indiske vestkyst og er Indiens smalleste stat. Den strækker sig over 100 km langs kysten. Her er livsstilen afsondret og stille, og du vil blive mødt med smilende ansigter alle vegne. Nyd Goas storslående køkken, opdag den farverige lokale kultur, svøm i det skønne varme vand omgivet af palme-dækkede strande, shop indtil dit kreditkort går dødt, klæd dig i nyindkøbte smukke stofmaterialer, udforsk spændende markeder, oplev Indiens hellige køer, og vigtigst af alt - lad atmosfæren fange dig! En tur til Goa er uden tvivl en sand oplevelse du aldrig vil glemme.

Det nordlige og det sydlige Goa

Du vil hurtigt opdage at der er stor forskel mellem de nordlige og de sydlige dele af Goa. I flere årtier har den nordlige del af Goa været synonymt med hippier, stoffer og fuldmåne-fester - hvilket stadig er tilfældet i dag, men det er langsomt begyndt at forandre sig. Området byder på mere end hippie-kultur: Spis på fantastiske restauranter, gå amok på barerne og diskotekerne, tag på shopping eller besøg det gamle Aguda fort, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt over floden Mandovi. Det sydlige Goa er mere stille og luksuriøst, og her er hotellerne placeret tæt sammen langs kanten. Hvis du
ønsker en smule mere privatliv, bør du tage til Arossim Beach eller Colva, som befinder sig et kort stykke længere nordpå. Her kan du nyde et roligt tempo og en mere afslappet side af Indien.

Eventyr i Goa

Et par kilometer inde i landet fra kysten ligger Goas hovedstad Panaji. Indtil år 1961 var Goa stadig under Portugisisk styre, og alle steder kan du stadig se rester af denne periode i arkitekturen. Spadser rundt i de ældre dele af Sao Tome og Fontainhas mens du tillader atmosfæren - et mix af både Indien og Europa - at omfavne dig. I Panaji kan du opleve det bedste af Indiens farver, aromaer og smage. Et par kilometer øst for Panaji er den gamle hovedstad af det gamle Goa. Denne by er placeret på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og her finder du

Asiens største kristne kirke, så det er bestemt et besøg værd. Smut forbi katedralen og stop ved St Francis Xavier´s grav.

Goas sjove side

Hvis du er på udkig efter shopping bør du tage til markederne Mapusa og Anjuna. Det sidste er et velkendt hippie-marked, hvor du kan få alt fra farverige sarier, smykker og redskaber til træ, krydderier og souvenirs. Selvom der skiltes med "no drugs here", så ligger den karaktaristiske duft der mest af alt minder om Christiania tykt i luften. Og det bedste af det hele? Alt er latterligt BILLIGT! Lokal mad er en lige så fantastisk oplevelse, og du kan mæske dig i både frisk mad fra havet og i et endeløst udbud af traditionel, smagfuld karry. Tørsten bliver slukket med den lokalt bryggede Kingfisher øl. Mens du er her bør du også prøve yoga og Ayuveduc - en gammeldags terapiform der hjælper dig med at åbne op for dit fysiske og mentale velvære. Begge muligheder tilbydes stort set overalt i Goa.

Transport i Goa

Taxa er uden tvivl den økonomisk mest overkommelige måde at komme rundt på. Der er også toge og lokale busser for dem der rejser over lange afstande.

Bedste tidspunkt at rejse til Goa

De bedste måneder på året at rejse til Goa er mellem november og februar / marts.

Har du spørgsmål om rejsen til Goa?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Goa

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt