Indien

Yoga i Indien

Yogarejser til Indien

Hvad vil være bedre end at tage på yogarejse til den ædle disciplins hjemland, Indien?

Det var i Indien, at det hele begyndte, og du kan med garanti finde din indre zen i de fortryllende og magiske omgivelser, som KILROYs yogarejser byder på. Yoga er for alle, og uanset om du er nybegynder eller rutineret, får du genopladt batterierne på en helt unik måde, når du er af sted på yogarejse. 

Hvad indeholder en yogarejse til Indien?

KILROY tilbyder flere forskellige typer yogaophold, og indholdet kan derfor variere ligesom prisen også gør det. Som udgangspunkt er der både professionel instruktion og overnatning med, men dette kan variere. Ønsker du at høre nærmere om en af rejserne, eller har du særlige forespørgsler kan du altid kontakte en rejsekonsulent. Har du brug for at finde fly også, så finder du de billigste billetter til Indien her.

Jeg vil gerne vide mere om yogaferie i Indien!

Selvfølgelig vil du det! Du kan se det aktuelle udbud af yogarejser til Indien nedenfor, hvor du kan læse præcis hvad de forskellige yogaophold indeholder. Kan du ikke helt beslutte dig for, hvad du skal vælge, er vores rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy opholdet, så det matcher dine drømme.

Lyder en yogarejse som noget for dig?
Kontakt os!

Per side
Per side

Billeder fra yogakurset i Indien

Du ser mange templer på din yogarejse til Indien

Det er helt spektakulære omgivelser, som du skal dyrke yoga under i Indien. 

Yogarejser til Indien er også for mænd

Yoga er ikke kun for kvinder!

Yogakursus i Indien

Få helt styr på åndedrættet, og kom i total balance med din krop!

Kontakt