Bali

Crossfit på Bali

Hvis du er vild med fitness, så vil du elske vores crossfit bootcamp på Bali. Der er plads til alle, og du får tilrettelagt et personligt træningsprogram til dig, når du ankommer. På den måde sikrer du dig, at du får lige præcis dét ud af opholdet, som du ønsker.

Hvorfor crossfit på Bali?

Ja, hvorfor ikke? Bali har det hele. Smukke strande, fantastisk natur, lækker mad, en levende kultur og nu altså også en glimrende mulighed for at komme i topform under palmerne.

Crossfit bootcampen på Bali er fyldt med lækre faciliteter, og du får nem adgang til stranden, der blot ligger 30 sekunder fra, hvor du bor. Det bliver simpelthen ikke federe. 

Programmet du får tilrettelagt består af primært crossfitøvelser, men der er f.eks. også yoga-sessions og andre fitnessøvelser med i dit ophold.

Se de forskellige muligheder for at komme på crossfit bootcamp på Bali herunder.

Klar til crossfit på Bali?
Skriv til os!

Søgningen gav desværre ingen resultater. Prøv at justere din søgning ved f.eks. at ændre destination.

6 gode grunde til at tage på crossfit bootcamp på Bali

  1. Gode resultater: På Crossfit bootcamp lærer du specifikke teknikker, så du kan opnå de opsatte mål for opholdet. 
  2. Fantastiske faciliteter: Det er ikke bare blod, sved og tårer på crossfit bootcamp. Du kan også slappe af ved poolen, få massage eller spise lækre sunde måltider. 
  3. Dynamisk træning: Mange mister fokus og motivation, fordi træningen hurtigt bliver ensformig. På Bali er træningen ligeså variereret, som den er intens! Eftersom du udvikler dig og bliver skarpere, bliver de daglige udfordringer ligeledes mere og mere udfordrende. Det holder motivationen oppe i det lange løb.
  4. Mød ligesindede: På crossfit bootcampen møder du andre, der har de samme drømme og mål som dig selv. Derfor er der et fedt socialliv og en fed fælleskabsfølelse på bootcampen på Bali. Sociallivet kan på ingen måde sammenlignes med et fitnesscenter hjemme i Danmark.
  5. Fokus: At sætte tid og fokus af til træning og den daglige kost, kan være hektisk i en travl hverdag derhjemme. Derfor er crossfit bootcampen på Bali det perfekte sted til dig, som trænger til et fokuseret og intenst træningsophold. 
  6. Få sunde vaner: Der er en stor grad af frihed på bootcampen, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at lægge et sundt 'pres' på dig selv. På den måde bliver du forhåbentlig mere dedikeret og motiveret, hvilket kan få dig til at omlægge nogle vaner i dit liv.

 

Crossfit på Bali:

Hvis ikke disse lækre billeder kan få dig i den rette stemning, så ved vi ikke, hvad der kan!

Villa Drone 1280X720px
Villa-overnatning på Bali

Beach Workout 29 Of 65 1280X720
Det er omgivelser som disse, at du træner i!

Roof Yoga 45 Of 50 1280X720
Yoga er med i opholdet!

Surfing 63 Of 209 1280X720
Der er også mulighed for at få surfundervisning

Ufh Bali Gym 67 Of 414 1280X720
Kom i superform på bootcampen!

Ufh Bali Gym Group 1280X720px
Du møder masser af nye venner på Bali!

Koh Tao And Pc 12 Of 44 Pano Edit Edit 1280X720Området på Bali, hvor crossfit bootcampen ligger.

Kontakt