Bali

Billige flybilletter til Bali

Bali er en af de mest populære destinationer i Asien, og det forstår man virkelig godt. Den smukke ø har simpelthen alt lige fra fantastiske strande, gode surfmuligheder, et vildt natteliv, wellness, smukke templer, lækker mad, smukke vandfald og et rigt dyreliv.

Det er bedst at tage til Bali i den periode, hvor vejret også er bedst herhjemme. Dvs. i månederne fra maj til september/oktober. Det er højsæsonen, og her hvor der er færrest regndage. Men selv om det er højsæson, er det bestemt muligt at få billige flybilletter til Bali i denne periode. 

Hvordan får jeg billige flybilletter til Bali?

KILROY har altid billige flybilletter til Bali. Vi har gode samarbejdsaftaler med flere af de store flyselskaber, og hvis du er fleksibel med dine afrejsedage, er et tip herfra, at der oftest er billigere billetter, hvis du rejser mellem mandag og torsdag. Tjek lavpriskalenderen ud nedenfor ved at vælge +/- 3 dage i søgefeltet.

Hvis Bali ikke er din eneste destination, men blot er en del af en større rundrejse, anbefaler vi, at du tager kontakt til rejsekonsulent, som kan skræddersy dine flybilletter til dig. Rejsekonsulenterne er eksperter i at finde de billigste fly, og kan hjælpe dig med at gøre rejsen fleksibel hvad angår afrejsedage.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Kan jeg ændre min flybillet til Bali?

Hvis du booker gennem KILROY, har du mulighed for at lave fleksible billetter, hvilket betyder, at du både har mulighed for at ændre afrejsedatoer mod et mindre gebyr. Det kan sagtens betale sig, hvis du din flyrejse til Bali er en del af en større tur. Hvem ved, om du lige får lyst til at blive hængende en ekstra uge på Bali, fordi den søde australske surferfyr også gør det? Eller fordi du har fundet ud af, at du ikke er heeelt færdig med at opleve den fantastiske natur, som Bali byder på. Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med din fleksible flybillet.

Hvad kan jeg lave på Bali?

Bali er en ø med nærmest uendelige muligheder. Hvis du er til strandliv kombineret med et natteliv med gang i den, kan du overveje at bo i Kuta, Seminyak eller Legian-området. Her finder du også glimrende surfmuligheder, ligesom der er masser af andet vandsport heriblandt dykning

Hvis du derimod er til smuk natur og wellness, er Ubud inde midt på Bali et populært sted at slå sig ned. Her finder du den berømte Monkeyforest samt utallige wellness- og spaudbydere. Her kan du i øvrigt både trekke og finde din indre ro, eller du kan besøge et af de mange fantastisk smukke templer. 

Nord på Bali finder du den lille by Lovina, der blandt andet er berømt for at være velbesøgt af delfiner i de meget tidlige morgentimer. Det er bestemt værd at nappe et par dage her.

Derudover er øerne, Nusa Lembongan, Nusa Penida og Nusa Ceningan sydøst for Bali værd at besøge. Det samme gør sig gældende for Gili-øerne, der ligger tæt på Lombok mod øst. Her får du ren bountystrand for alle pengene.

Kort sagt; så er der masser ting at tage sig til på, og omkring, Bali. Hiv fat i en af vores rejsekonsulenter, hvis du har brug for mere information eller tjek vores liste over fede ting, du kan lave på Bali

Surfing på Bali

Der er fantastiske surfmuligheder på Bali

Smukke templer på Bali

Der er masser af smukke templer på Bali

Monkeyforest på Bali

Tag et smut i monkeyforest i Ubud midt inde på Bali

Lækker mad på Bali

Traditionel indonesisk mad er seriøst lækkert!

Dyreliv på Bali

Delfinerne danser for dig i vandet omkring Lovina

Rismarker på Bali

Smukke rismarker på Bali

Drømmer du om Bali?
Kontakt KILROY
Kontakt