Gili

Sådan kommer du til Gili-øerne

Den nemmeste måde at rejse til Gili-øerne, er ved at flyve til enten Bali eller Lombok. Herfra kommer du nemt til Gili-øerne med båd. Fra Lombok Bangsal tager bådturen ca. en times tid, mens speedbåden fra Bali tager ca. 2 timer. Der afgår desuden dagsture fra Lombok Senggigi til Gili-øerne.

Information opdateret 03/2017

Flybilletter til Bali & Lombok

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter i god tid. Skulle du være interesseret i at skræddersy dit eventyr til Indonesien, kan du kontakte en af vores rejsekonsulenter. De hjælper dig med alt fra fly til hostel og lokal transport. 

Flybilletterne til Bali og Lombok varierer en del i pris, så vi anbefaler både at du er ude i god tid samt er fleksibel med afrejsedatoen, da der ofte kan være gode penge at spare her. Dem kan du passende bruge på en fed dykkeroplevelse på Gili-øerne!

 

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Gili som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Gili skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Gili

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Gili. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt