Tokyo

Travle Shibuya i Tokyo
 

Billige rejser til Tokyo - bliv væk i vilde Tokyo

Tokyo er hjem til nogle usædvanligt smukke seværdigheder og must-sees. Og du er nærmest garanteret at fare vild blandt de enorme højhuse, hundredevis af toglinier og metrolinier og millioner af mennesker. Tokyo er Japans hovedstad og huser over 13 millioner mennesker.

Kom hurtigt videre:

Tidligere var Tokyo en lille fiskerlandsby der blev kaldt 'Edo' hvilket betyder flodmunding. Senere da den blev Japans hovedstad, i 1868, blev Edo ændret til Tokyo. Tokyo er en meget sikker by og kriminalitet er nærmest ikke eksisterende overfor turister. Sproget er derimod et problem, da næsten ingen japanere taler engelsk. Menuen på restauranter er kun på japansk og tegnene giver ingen mening for dig. Du kommer til at klø dig i håret når du træder ned i metroen og ser det vilde undergrundsnetværk, billetautomater og japanske skilte - alt er på japansk (men det er jo også det der er fedt, og turister finder jo altid deres vej alligevel!) Og når nu vi taler om automater, så kan vi fortælle at du finder alle former for små automater rundt omkring i Japan, de sælger alt fra telefoner, sodavand, slik, frugt, grøntsager og endda frisk fisk eller kager. Der er alt hvad du drømmer om!

Shibuya - vildt område af Tokyo

Tokyo er en supermoderne by og japanske teenagere er kendt for at være meget up-to-date og Shibuya er deres 'heaven'. Shibuya er en af Japans mest farverige og travle distrikter og hjem til mange af Japans fashion og underholdnings trends. Fuld af butikker, restauranter, barer, beskidte sex shops og højlydte Pachinko halls. Shibuya er også en af de mest travle områder af Tokyo. Det er et fantastisk område som man skal opleve når man besøger Tokyo.

Naturen i Japan - Rejser til Japan - oplevelser i Japan - Billige rejser til Japan

Hvad skal du opleve i Tokyo?

I Asakusakan du finde et gammelt Buddhist temple som er et must-see. Det er også i dette område at du finder en masse mindre butikker med al slags mærkelige dingenoter og dippedutter.

The Imperial Palace er endnu en must see. Du finder dette smukke palads i midten af hektiske Tokyo i en flot, stor park. Du kan desværre ikke komme indenfor murene men du kan gå rundt om i parken og du får en ret god idé om området og paladset. Hvis du besøger Tokyo i marts eller april kan du også se kirsebærtræerne blomstre og det er noget så smukt!  

I den elektriske by i Akihabara finder du alle former for elektronisk gear. Alt fra mobiltelefoner til næsetrimere, kameraer, ure, fjernsyn. Hvis der er en gadget du drømmer om, så er det her du finder den. Og det er yderst billigt i forhold til derhjemme eller i resten af Tokyo. Men du får ikke meget held med dig hvis du prøver at prutte om priserne, for de er ofte faste.

Med sine 333 meter er Tokyo Tower 13 meter højere end Eiffeltårnet. Det blev færdigt i 1958 og er et symbol på Japans genfødsel som en økonomisk magt, og fungerer som TV-tårn og radioantenne og turistattraktion. Besøgende kan komme op til 150 meter og 250 meter som er 'fuglens syn over Tokyo'. Hvis vejrforholdene er rigtig gode, kan man ane Mount Fuji i horisonten. 

Tokyo har ikke kun sit eget Eiffeltårn, det har også sin egen 'Statue of Liberty'. Tag toget over den kæmpe Rainbow Bridge til de nye områder Odaiba hvor du også finder kæmpe shopping områder. 

Hvordan kommer man rundt i Tokyo?

Tokyo har det mest udviklede tog og metro service i verden. Det kan virke utroligt overvældende og uoverskueligt til at starte med, men når du først lærer systemet at kende er det en perfekt måde at rejse i denne store by på. Taxaer er ret dyre. Togtransporten i Tokyo er en ret sjov oplevelse.

Togpas i Japan - trainpass Japan - Tog i Japan - billige rejser i Japan

Køb dit togpas til din rejse i Japan.

Klima i Tokyo

Tokyo har et tempereret klima og ligger i midten af Honshu, Japans største ø. Der er fire meget forskellige årstider i Japan, og det er godt at være opmærksom på disse når man planlægger sin rejse til Japan. Se mere om vejret i Japan. 

Gode råd om Tokyo

Mens du er i Tokyo skal du udnytte muligheden for at tage på en dagstur til Mount Fuji. At se det smukke bjerg på en klar dag, er ubeskriveligt smukt.

Vi anbefaler også at du bare spiser, spiser, spiser, ja du læste rigtigt. På de små lokale japanske restauranter. Det er simpelthen så lækkert og det skal udnyttes. Du får ikke kun et fantastisk måltid, men også nogle fantastiske oplevelser på ægte japansk.

Skal vi hjælpe dig med at designe din rejse til Japan?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Tokyo

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt