Laos

Oplevelser i Laos

Der er masser af store oplevelser og uforglemmelige højdepunkter i Laos. KILROY har rundrejser i Laos af kortere og længere varighed, og ture i Laos hvor du kommer tæt på et lille område af landet, samt ture rundt i Laos hvor du kommer vidt omkring på en længere rundrejse. Der er oplevelser i Laos for alle aldre, og man kan også vælge at rejse rundt med et buspas i Laos og de omkringliggende lande, eller lave frivilligt arbejde i Laos.

Vil du rejse rundt i Laos?

Læs mere om rundrejser og oplevelser i Laos forneden, og kontakt en rejsekonsulent hvis du vil vide mere om at rejse rundt i Laos, og har spørgsmål til de specifikke ture. Vi svarer på alle typer spørgsmål, og vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse til Laos.

Har du spørgsmål om rejser i Laos?
Kontakt en rejsekonsulent

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt