Kuala Lumpur

Smag lokale specialiteter fra et af Kuala Lumpurs markeder
 

Rejser til Kuala Lumpur - Hvor øst møder vest

De fleste førstegangsrejsende forelsker sig pladask i Kuala Lumpur. Denne asiatiske storby byder på alt man har brug for for at få den perfekte ferie - fra historiske templer, eksotiske markeder, kulturelle attraktioner til moderne indkøbscentre og effektive transportsystemer med gode forbindelser til resten af Malaysia. Book din rejse til Kuala Lumpur hos KILROY!

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og er vokset betydeligt inden for de sidste 150 år. Fra at være en lille landsby har byen vokset sig til en metropol med over 6.9 millioner indbyggere. Et af de mest berømte vartegn er de velkendte Petronas Towers, som absolut er et besøg værd. Disse funklende skyskrabere ligger majestætisk i byens centrum, og når aftenen falder på, bades tårnene i lys og ser endnu mere fantastiske ud. Tag elevatoren halvvejs op hvor man får en fremragende udsigt ud over Kuala Lumpur eller tag i det store indkøbscenter med lækre butikker spredt over flere etager - hvis nu pengene brænder i lommen på dig!

Kuala Lumpur er inddelt i flere områder, og de mest interessante for turister er: Centrum, Golden Triangle og Tuanku Abdul Rahman.

Centrum af Kuala Lumpur

Her finder man Merdeka Square, Sultan Abdul Samad-bygningen, Selangor Club samt det gamle Chinatown, hvor man finder god mad og spændende markeder.

Golden Triangle

Den gyldne trekant er et smart område, hvor de fleste af byens luksushoteller, flotte indkøbscentre, natklubber samt Petronas Towers ligger.

Tuanku Abdul Rahman

En forstad ved siden af den gyldne trekant, er et kvarter som er mere "nede på jorden" med en del billige overnatningsmuligheder for backpackere samt et farverigt indkøbsområde. Lidt uden for byen må man ikke gå glip af de fascinerende Bhatu Caves, en række klippehuler hvor man meget vel kan blive venner med de lokale aber!

Shopping i Kuala Lumpur

Piger, grib jeres funklende kreditkort og smut ud i byen. Kuala Lumpurs indkøbscentre er intet mindre end fantastiske, og det gør ingen forskel om man tager på marked eller ind i de fine indkøbscentre. Centrene har alt hvad hjertet kan begære, når det kommer til dyre mærkevarer, sko, tasker, tøj samt smykker - og så springer priserne ikke engang kreditkortets rammer! Man kan også købe håndlavede ting, kunstartikler, DVD'er, ure samt andre former for smykker. Det eneste der begrænser én i at shoppe amok er luftfartsselskabernes bagagerestriktioner, så pas på at et røverkøb ikke ender med at blive en dyr fornøjelse i overvægt.

Nattelivet i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur har et fantastisk natteliv, og selv hvis man som pige rejser alene, vil man føle sig tryg. Drinks er velsmagende og billige og DJ'en vil med sikkerhed spille din favoritsang hvis du ønsker det - det bliver ikke svært at stable en ordentlig bytur på benene. For dem der har lidt ekstra penge på kontoen, kan det anbefales at slå et smut forbi Shangri-La hotellets lobby og nyde en frisk Strawberry Daiquiry - de er intet mindre end fantastiske. Generelt er priserne lave og humøret i top!

Transport i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur har en stor international lufthavn med forbindelser til hele verden, så byen er nem at inkludere i sin rejse. Tit er byen et naturligt stop på vej jorden rundt (f.eks. til og fra Australien eller New Zealand), så man kan lige så godt stoppe her et par dage. Enkelte asiatiske lavprisselskaber tilbyder billige flybilletter til nærliggende områder, såsom Thailand, Singapore og Phillipinerne. Lokaltransport i byen fungerer ligeledes optimalt. Vælg mellem busser, taxaer og metro/eksprestog - alle til konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål om Kuala Lumpur?
Spørg en rejsekonsulent

Book din rejse til Kuala Lumpur

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt