Kuala Lumpur

Oplevelser i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en fantastisk hovedstad som skal opleves på din rejse til Asien. Mange mellemlander i Kuala Lumpur inden rejsen går videre rundt i Malaysia eller andre lande i Sydøstasien. Vi kan klart anbefale dig at opleve Kuala Lumpur og Malaysia, og den bedste måde at rejse rundt i Malaysia på, er på en rundrejse. Du får det aller bedste af landet, og du bliver transporteret rundt til steder hvor ikke andre kommer.

Hvad skal jeg opleve i Kuala Lumpur?

I videoen foroven kan du se nogle seværdigheder du skal opleve i Kuala Lumpur, men der er MANGE flere. Mange, mange flere! Læs mere om rundrejserne i Kuala Lumpur og Malaysia forneden, og kontakt en rejsekonsulent med dine spørgsmål om rejsen rundt i Malaysia. De har selv været der og elsker at sammensætte rejser ud fra ønsker, drømme og budget. 

Har du spørgsmål om din rejse?
Spørg en rejsekonsulent

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt