Perhentian Islands

Perhentian Islands har de smukkeste strande
 

Perhentian Islands - enhver backpackers paradis

Hvis du leder efter det perfekte bounty getaway kan vi anbefale en rejse til Perhentian Islands i Malaysia. Dyk ned i det krystalblå hav og mød skildpadder, farverige fisk og endda hajer i det smukke rev, læn dig tilbage på det hvide sand og nyd en smuk aften omkring bålet under stjernerne. Book din rejse til Perhentian Islands hos KILROY!

Perhentian Islands består af to øer: Kecil ('den lille') og Besar ('den store'). Kecil er den foretrukne ø for backpackere og Besar tilbyder afslapning primært til par og nygifte. Begge øer har smukke sandstrande, koralrev og tyrkisblåt hav hvor du finder skildpadder, regnbue fisk, klovnefisk (du kan møde Nemo!), jellyfish og små hajer. Øerne er dækket af jungle og der er ingen veje, kun stier - we like!

Hvad kan man lave på Perhentian Islands?

Perhentian Islands giver utallige muligheder for aktiviteter på og i vand. Der er en masse dykkerskoler på begge øer der henvender sig både til dem med et dykkercertifikat og dem der ønsker at tage et. De mest populære dykkersites er The Pinnacle, The Sugar Wreck, and Redang Island.

Hvis dykning er for avanceret eller dyrt for dig, kan du snorkle på egen hånd. Dette er en unik måde at møde livet under havet på og sigtbarheden er oftest rigtig god.

Snorkelling in Perhentian Islands

Du kan også leje en kajak, og sejle ud for at finde en isoleret strand for at få den ultimative stilhed. Hvis du er til aktiviteter på land, kan du trekke i junglen og spotte de store monitor lizards, edderkopper, og måske nogle vilde aber. Vandtaxaer eller også en god mulighed hvis du vil udforske øerne, men du kan selvfølgelig også bare ligge ned og ikke lave noget som helst, hvilket øerne virkelig indbyder til.

Når natten træder ind, kan du sidde omkring bålet med andre eventyrlystne og nyde et af de daglige ildshows som er starten på et af de sjove strandfester på Perhentian Islands. 

Bonus tip: hvis du bor på Kecil - den mindste af de to øer - kan du se film under stjernerne på Ombak Resort mellem Long Beach og Coral Bay. Sid på sandet eller i en strandstol (det er den type valg du skal tage), nyd den fanastiske mad og hør bølgerne i baggrunden. Dette er en oplevelse du ikke må misse. 

Hvordan kommer man til Perhentian Islands?

Perhentian Islands er tilgængelige via båd fra Kuala Besut på fastlandet. For at komme til Kuala Besut fra Kuala Lumpur kan du tage en natbus. Du kan også flyve, tage et tog eller en bus til enten Kuala Terengganu eller Kota Bharu. Fra begge byer kan du tage en taxa eller en minivan til Kuala Besut. Bådturen til Perhentian Islands tager cirka 40 minutes afhængig af bådens størrelse. 

Rejseråd om Perhentian Islands

Det bedste tidspunkt at besøge Perhantian Islands på er mellem april og september pga. det gode vejr. På dette tidspunkt er den gennemsnitlige temperatur i den lave ende af 30'erne. Du skal undgå monsoonregnen mellem oktober og marts hvor øerne er mere eller mindre lukkede for turister. 

Husk følgende:

  • Tjek om der er vaccinationer du skal have når du rejser til Perhentian Islands og husk solcreme da UV indexet er langt højere end vi er vant til.
  • Husk kontanter da der ikke er nogen hæveautomater på øerner og kun få steder de accepterer kreditkort.
  • På mange hoteller og hostels kan man ikke booke indlogering i forvejen, så det kan godt betale sig at tage en tidlig båd til Perhentian Islands.
Vil du til Perhentian Islands?
Kontakt KILROY

Planl your trip to Perhentian Islands

We can help you find the best suitable departure at the best price. Need help on what to see and do? Just ask!

Kontakt