Newtown Inn / Ocean Grand

Bo lige ved stranden - Ocean Grand, The Maldives
Fra DKK 660

Højdepunkter

  • Gratis WIFI
  • Tæt på lufthavnen
  • Værdi for pengene

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer - til og/eller fra hotel
  • 1 overnatning
  • Morgenmad
Det behøver ikke at være dyrt, når du besøger Maldiverne. Vi henter dig i lufthavnen og kører dig til dit hotel i Hulhumale, og så snart du er klar til at fortsætte din rejse, bringer vi dig til dit afgangspunkt.

Ankomstpakken - 1 nat inkluderet

KILROY tilbyder en række budgetvenlige overnatningsmuligheder i Maldiverne - Inklusiv vores ankomstpakke i Hulhumale, som ligger en kort køretur fra Male International Airport. 

Beliggenhed

Hulhumale er en kunstig ø med lange hvide sandstrande og lokale markeder, og både Newtown Inn og Ocean Grand ligger kun få minutter fra stranden. Disse to hoteller er derfor de perfekte steder at slappe af efter en lang flyvetur, inden du begiver dig ud på resten af din ferie på en af de nærliggende paradisøer. 

Lufthavnstransfer

Som en del af vores ankosmtpakke bliver du hentet i Male International Airport, når du lander, hvorefter vores chauffør - afhængigt af dit valg - enten kører dig til det budgetvenlige, Newtown In, eller til det lidt mere luksuriøse, Ocean Grand. 

Når din rejse engang slutter kan vi ligeledes sørge for, at du bliver hentet og kørt fra dit hotel til lufthavnen.

Vi anbefaler at overnatte en nat i Hulhumale, så du har tid til at besøge stranden eller til at besøge hovedstaden Male, som kun ligger 20 minutters kørsel fra hotellerne. 

Værd at vide om Newtown Inn

Newtown Inn tilbyder overnatninger i Hulmhumale til meget rimelige priser. Hotellet har en lækker tagterasse og hyggelige private værelser med air-condition og med inkluderet morgenmad. 

Værd at vide om Ocean Grand

Ocean Grand er et 4-stjernet hotel med en enestående udsigt over det indiske ocean, hvor du kan bo i luksuriøse private værelser, og morgenmaden er selvfølgelig inkluderet. 

Overnatningsmuligheder

Private værelser med en-suite badeværelser, gratis WIFI og inkluderet morgenmad. 

OBS: KILROY tilbyder mange budgetvenlige overnatningsmuligheder rundt i Maldiverne. Kontakt en af vores rejsekonsulenter og spørg efter vores "Backpacking Breaks" i Maldiverne: ø-hop med arrangerede overnatninger på lokale gæsteværelser!

Newtown Inn - Room

Ocean Grand - Room View

 

Map

 

 

Kontakt