Maldiverne

Dykning på Maldiverne

Har du lyst til at dykke i et ægte paradis? KILROY kan tilbyde dig unikke dykkeroplevelser på Maldiverne hvor du kommer under havets overflade og dykker i det Indiske Ocean med de bedste dykkerinstruktører.

Nybegynder eller øvet dykker?

KILROY samarbejder med de bedste dykkerskoler og instruktører på Maldiverne, og hvad enten du er nybegynder eller øvet dykker, kan vi garantere dig fantastiske oplevelser med dykning på Maldiverne. Forneden kan du læse mere om fundive eller et Learn To Dive dykkerbevis, samt hvilken type overnatning du vælger på Maldiverne. Vores rejsekonsulenter vil med glæde fortælle dig mere om de forskellige muligheder.

Hvordan er sikkerheden under dykning på Maldiverne?

Vores dykkerinstruktører vil altid sørge for at dykkere føler sig godt tilpas og afslappet under havets overflade. Undervisningen bliver tilpasset dig og din rytme. Dine dykkerinstruktører har et utal af dykkertimer bag sig, og de ved hvordan de skal håndtere alle typer situationer. Du skal blot glæde dig, og nyde din dykning på Maldiverne. Det er en helt unik oplevelse!

Har du spørgsmål om dykning på Maldiverne?
Kontakt KILROY

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt