Maldiverne

Billige flybilletter til Maldiverne

Maldiverne er indbegrebet af paradis. Ø-gruppen består af utallige bounty-øer, og den ene er smukkere end den anden. Du får den ultimative luksusoplevelse, når du ligger i din hytte på træpæle, og hvor baghaven er det indiske ocean, som du kan hoppe i, når du vil. Find dine billige flybilletter her!

Hos KILROY får du altid billige rejser til dette tropiske paradis, der har en gennemsnitstemperatur på 28 grader. Maldiverne har desuden færrest regndage mellem januar og april.

Hvordan får jeg billige billetter til Maldiverne?

Hos KILROY har du altid mulighed for at få billige flybilletter til Maldiverne. Vi har gode samarbejdsaftaler med de store flyselskaber, og kan derfor tilbyde billige flybilletter til Maldiverne, ligesom vi også har særlige priser til studerende. Desuden har vi mulighed for at lave fleksible flybilletter, hvis Maldiverne blot er ét af flere stop på din rejse eller hvis du undervejs beslutter dig for at ændre i planerne. Kontakt en rejsekonsulent for at høre om mulighederne for fleksible flybilletter til Maldiverne.

Vi anbefaler, at du bestiller dine flybilletter i god tid, og du kan som regel få den billigste pris, hvis du er fleksibel med afrejsedatoerne både ud og hjem. Tjek priserne i vores lavpriskalender, for at få den billigste sammensætning af flybilletter til Maldiverne.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Kan jeg ændre min flybillet til Maldiverne?

Som altid har du mulighed for at ændre din flybillet til Maldiverne, hvis du har købt en fleksibel billet. Det koster et mindre gebyr, men gør, at du ikke er låst til at rejse på nogle specifikke dage, hvis Maldiverne er en del af nogle større rejseplaner. 

Hvad kan jeg lave på Maldiverne?

Der er ingen tvivl om, at Maldiverne er et perfekt getaway, hvis du er til turkisblåt vand, luksusomgivelser, flotte dyk og et fantastisk dyreliv - særligt under havoverfladen. Maldiverne giver dig vandsport i lange baner, og selv om der er mulighed for at tage på nogle mindre treks på nogle af øerne, er det livet til vands der er i højsædet. Tjek listen over de mange oplevelser, vi tilbyder på Maldiverne.

Du kan desuden dase på en af de mange, mange (!), kridhvide bountystrande. Og nej, billederne du ser på nettet er ikke photoshoppede - der ser virkelig sådan ud på Maldiverne.  

Er det dyrt at rejse til Maldiverne?

Maldiverne er dyrere end rigtig mange andre rejsemål, men man behøver faktisk ikke have den helt store pengepung fremme, hvis man gerne vil opleve den smukke ø-gruppe. Læs denne artikel, der beskriver hvordan du kan rejse til Maldiverne på budget.

maléMaldivernes hovedstad, Malé, er et imponerende syn fra oven

Maldives Deckchairs On Beach
Hvordan ville du have det med at nyde en eftermiddag i en af de to liggestole?

huts-maldives
Her er dit hjem på din rejse til Maldiverne... 

turtle-diving-maldives
Oplev Maldiverne under havoverfladen - der er et helt fantastisk dyreliv

Kontakt