Maldiverne

Sejlads på Maldiverne

Øhop på Maldiverne

Hvis du drømmer om at sejle i Maldiverne, er du kommet til det rette sted. KILROY tilbyder sejlads og øhop på smukke Maldiverne. Tag på eventyr på havet og hop i det marineblå hav og snorkel med de smukkeste regnbuefisk. Du bord ombord på båden med andre eventyrlystne, spiser og stopper ved forskellige øer.

Men book så snart du kender dine rejsedatoer, for vores sejlture på Maldiverne er yderst populære og ofte booket langt ude i fremtiden!

Har du spørgsmål om at sejle på Maldiverne?

Vores rejsekonsulenter kan fortælle dig insider tips, give dig gode råd og fortælle dig alt om rejsen med båd rundt i Maldiverne. Du er altid velkomne til at kontakte dem og få svar på dine spørgsmål om at sejle på Maldiverne og rejsen til Maldiverne. Vi kan også hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til Maldiverne.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt