Maldiverne

Yoga på Maldiverne


Hvis du har lyst til at give dit bounty-ophold på Maldiverne et pift af fysisk aktivitet, kan vi anbefale, at du kaster dig ud i en omgang yoga. Den ældgamle sport er perfekt til at finde den indre balance og ro i sjælen. Og så får du simpelthen ikke smukkere omgivelser end Maldiverne, hvis du skal dyrke yoga. KILROY kan desuden hjælpe dig med billige flybilletter til Maldiverne.

Hvorfor yoga på Maldiverne?

Som skrevet ovenfor, så får du ikke smukkere omgivelser end Maldiverne. Forestil dig, at du sidder midt i din 60-minutters morgen-yoga-session i det kridhvide & varme sand, og ser solopgangen over det Indiske Ocean. Du hører rolige bølgeskvulp fra det smukke turkise vand, der omringer paradis-øen Rashdoo Island. Og som du i øvrigt ved, at du skal ud og snorkle eller dykke i, når din yogaundervisning er forbi.

Seriøst - livet bliver ikke meget bedre!

Kan alle dyrke yoga?

Ja! Vores tilknyttede yoga-instruktør er utrolig dygtig, og møder gæsterne på dét yoga-niveau, som de er på. Og man kan derfor nemt deltage og få noget ud af opholdet, uanset om man er nybegynder eller yoga-dronning. 

Skal du lige have lidt ekstra guf, inden du kontakter os for at høre mere?Yoga på MaldiverneMorgen- og aftenyoga i disse omgivelser er vidst ikke så ringe...

Yoga i udlandet
Efter yogaundervisningen er det tid til en dukkert!

Yogarejser til Maldiverne
Om aftenen er der mulighed for at få lidt lækkert til ganen

Rasdhoo3Privat værelse på Rashdoo Island Inn

Vil du høre mere om yoga på Maldiverne?
Skriv til os

 

Søgningen gav desværre ingen resultater. Prøv at justere din søgning ved f.eks. at ændre destination.
Er du blevet fristet?
Skriv til os
Kontakt