Myanmar (Burma)

Myanmar er kendt som "the land of the golden pagodas" og skal ses med egne øjne!
 

Rejs billigt til Myanmar (Burma) - en skjult perle i Asien!

Smukke templer, karakterisktisk natur, smagfuldt indrettede hoteller samt venlige og gæstfrie mennesker er hvad du vil blive mødt med når søgen efter eventyr bringer dig til Myanmar (Burma). Book din rejse til Burma med KILROY!

Myanmar, også kendt som Burma, ligger i det sydøstlige Asien, og grænser til Thailand, Kina, Laos, Indien og Bangladesh. Myanmar (Burma) har en lang og smuk kystlinje, bjergfyldte regioner og frodige marker.

Maden i Myanmar (Burma)

Der er skønne smagsoplevelser at komme efter i det burmesiske køkken. Ris er hovedingrediensen i de fleste madretter i Burma (Myanmar), men der spises også brød og nudler. Retterne er ofte suppleret med rejer, fisk, svinekød eller fårekød. "Mohinga" bliver af nogle betragtet som værende Myanmars nationalret. Suppen er baseret på malle og serveres med nudler.

Aung San Suu Kyi i centrum for burmesisk historie

Myanmar (Burma) har tidligere været en britisk koloni, men har været uafhængig siden 1947. I 1991 vandt Aung San Suu Kyi Nobels fredspris efter en overbevisende sejr i landets parlamentsvalg. Sejren blev dog ikke anerkendt af den millitære regering, og Aung San Suu Kyi blev placeret under husarrest. Siden da har hun gennem årene været inde og ude af sin husarrest. Hendes isolation lader til at være slut, og siden maj 2012 har Aung San Suu Kyi været medlem af det burmesiske parlament.

Det bedste tidspunkt at rejse til Burma (Myanmar)

Klimaet i Myanmar er varmt og fugtigt med en gennemsnitstemperatur på over 30 grader. Det regner det meste af tiden fra juni til august. Det bedste tidspunkt at besøge Myanmar er i den tørre sæson, som begynder i oktober og varer frem til slutningen af februar. Landets rismarker er frodige og ligner grønne tæpper i oktober, lige efter regntiden.

Tingene ændrer sig hurtigt i Myanmar (Burma), så hold dig opdateret omkring de seneste rejseråd før du tager afsted!

Har du spørgsmål om Burma (Myanmar)?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Myanmar (Burma)

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt