Asien

Oplevelser i Asien

oplevelser i asien - rundrejse i asien

Rundrejser i Asien

KILROY tilbyder unikke rundrejser og fantastiske oplevelsesture i Asien. På vores rundrejser kommer du 'off the beaten track' og vi garanterer at du får én på opleveren. Du får indsigt i det land(e) du rejser i og du kommer tæt på naturen, de lokale og kulturen.

Hvad vil du opleve i Asien?  

KILROY kan tilbyde dykning, trekking, jungle, frivilligt arbejde og oplevelsesture. Priserne på disse gruppe- og rundture er overkommelige for alle - kontakt vores dygtige rejsekonsulenter og fortæl om dine drømme og dit budget og sammen vil vi sammensætte din drømmerejse til Asien.

Herunder kan du se alle vores oplevelsesture, adventurerejser og rundrejser i Asien. De fleste ture i Asien er tilrettelagt så de passer til dig mellem 18 og 35 år, men vi har også ture til folk i andre aldersgrupper. Hvis du er i tvivl om hvilken oplevelsestur eller gruppetur der er den rigtige for dig, så kontakt en KILROY rejseekspert, der kan fortælle mere om konceptet med vores oplevelsesture. Send en e-mail eller besøg vores butikker i København, Odense, eller Århus.

Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt