Singapore

Mød Singapores imødekommende befolkning
 

Rejser til Singapore - det ultramoderne Asien

For mange rejsende gennem Asien vil Singapore være et naturligt stop på vejen. Herfra er der massevis af forbindelser til andre steder i Asien lige så vel som Oceanien, USA og Afrika. Og heldigvis er byens og dens omgivelser langt mere tiltrækkende, end mange umiddelbart tror. Køb din rejse til Singapore hos KILROY!

Tre ord er essentielle når man skal beskrive Singapore: økonomi, udvikling og teknologi. Ja, Singapore er en af Asiens rigeste, mest moderne og veludviklede byer. For mange er Singapore et kærkomment stop med alle civilisationens fornøjelser på en længere rejse, og det kan bestemt anbefales at bruge et par dage i denne pulserende metropol undervejs på rejsen i Asien.

Shopping og seværdigheder i Singapore

For shopping er det først og fremmest Orchard Road, der skal fremhæves. Her er der et utal af topmoderne indkøbscentre og alle mulige slags butikker. Man kan købe billig elektronik overalt, men pas på kopierne! Prøv de store indkøbscentre, her er chancen for at få fingrene i 'the real stuff' større.

Singapore -rejser -backpacking -flybilletter

Sæt også tid af på rejsen i Singapore til at besøge Sentosa Island, hvor strandende lokker side om side med den blændende zoologiske have og det gamle Fort Siloso, der er omdannet til museum. Og ellers er det bare om at nyde livet i centrum af Singapore. Giv dig også tid til at slentre rundt i China Town og Little India, både dag og nat, da oplevelserne er mange og forskellige døgnet rundt. Her er masser af hyggelige restauranter, lokale markeder, gode butikker og dejlige parker der venter på at blive opsøgt.

Transport i Singapore

Den nemmeste og mest effektive transportform i Singapore er MRT, byens moderne subwaysystem. Hyppige afgange, et stort netværk og hurtige toge gør denne MRT til Singapores klart bedste transportmiddel. Mellem fastlandet og øerne er der flere forskellige færgelinjer. Nabolandet Malaysia kan nås både med tog og bus, og du kan også komme til den eksotiske ø Tioman Island med båd.

Singapores køkken

Rundt omkring i Singapore kan du finde alt inden for det asiatiske køkken, samtidig med et bredt og alment udvalg af internationale retter. For de mest autentiske madoplevelser bør man opsøge de spisesteder, hvor de lokale flokkes. Husk: jo flere lokale, jo bedre mad!

Af lokale specialiteter, der skal prøves på rejsen i Singapore, skal følgende anbefales: Chili-krabbe, laksa (nuddelsuppe med kokosnød, æg, rejer og hjertemuslinger) samt rojak (moste frugter og grøntsager med rejer og peanuts). En af byens bedste autentiske madoplevelser fås i Little India-bydelen på restauranten The Banana Leaf. Her serveres maden i kæmpe bananblade og i stedet for bestik bruger man sine bare hænder. Fantastisk - især sammen med en kold øl. Hvis du er rigtig modig, skal du smage frugten Durian. De lokale elsker den og den kan lugtes på lang afstand. Vi glæder os til at høre hvad du synes om den. Durian er meget populær i hele Sydøstasien.

Mad -asien -durian -backpacking -frugt

Durian ser således ud. Se efter den på markeder og smag den. De lokale elsker den.

Overnatning i Singapore

Singapore har alle typer af overnatning til alle tænkelige priser. The Raffles er et af byens mest berømte og luksuriøse hoteller, og det var her, den berømte drink Singapore Sling blev opfundet. Finder du det for dyrt at bo her, kan du altid få en smag af atmosfæren ved at sætte dig i 'The Long Bar' og eventuelt bestille en - Singapore Sling! Heldigvis har Singapore da også billigere hoteller og hostels, flere af dem kan med fordel bookes gennem KILROY inden afrejse. 

Skal vi hjælpe dig med din rejse til Singapore?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Singapore

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt