Colombo

Colombo - Sri Lankas hovedstad
 

Billige rejser til Colombo - krydderier, templer og markeder

Colombo er Sri Lankas hovedstad, den eksotiske og fascinerende ø syd for Indien. Colombo er en god base for ekskursioner rundt i Sri Lanka, her kan man vænne sig til den specielle og kaotiske atmosfære og livsstil der er så typisk for denne del af Asien. Lad vores rejsekonsulenter hjælpe dig med din rejse til Sri Lanka. De har selv været der.

Hvis du leder efter byliv og asiatisk storbyliv så er Colombo din destination. Her kan du finde et stort udvalg af restauranter, et vibrerende gadeliv og masser af burikker til dem der har en svaghed overfor shopping. Og det som at du ikke kan købe her, er bare ikke værd at investere i.

Colombo ligger på Sri Lankas vestkyst og har en enorm havn. Hvis du tager ned til havnen og ser ud over vandet, vil du spotte store skibe sejle ind og ud dagligt. En stor del af Sri Lankas import og export foregår her i den hektiske havn i Colombo. Og Colombo er på mange måder en rigtig vigtig handelsby.

The Fort – Colombos epicenter

Syd for havnen ligger Colombos centrum, The Fort. The Fort har Sri Lankas regering og mange af øens internationale hoteller og Præsidentens hus og have, hvor det blomstrer året rundt pga. det fugtige og tropiske klima.

The Pettah - shopping i Colombo

Øst for havnen ligger The Pettah distriktet med de mange gader og alléer der er fyldt med alle slags godter fx. farverigt tøj, antikviteter fra kolonitiden, guldsmykker, krydderier, frugt, tørret fisk og sko. Her er alt hvad du behøver hvad end det er til hverdag eller souvenirs du skal have med hjem. Hvis du er god til at prutte om prisen, kan du nemt lave en god deal, eller hvis du er ringe til det, får du en turist-pris. Det kan gå begge veje.

Den vigtigste gade når det kommer til shopping og sightseeing i Colombo er Sea Street, som ligger i den nordøstlige del af Pettah. Gaden har det hele: prominente guldsmede, farverige templer og alt der i mellem. Gaden er et must-see når du rejser til Colombo. 

Sightseeing i Colombo

Du skal besøge buddhist templet Gangaramaya der ligger tæt på Lake Biera og har sit eget bibliotek og mseum, for ikke at nævne den stor samling af gaver som templet har fået af besøgende igennem årene. Hvis du vil på større rundrejser i Sri Lanka, anbefaler vi at du ser vores mange oplevelser i Sri Lanka. Vores rejsekonsulenter hjælper dig med din rejse.

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

Vil du gøre en forskel under din rejse til Sri Lanka og Asien? Som frivillig giver du en del af dig selv til det lokale samfund i nogle uger og dit arbejde gør en kæmpe forskel på lang sigt. Din hjælp er mere værd end du tror, og vi garanterer at du som frivillig får en unik oplevelse for livet. Læs om vores frivillige arbejde i Sri Lanka.

Surfing i Sri Lanka

KILROY har den fedeste surfcamp og surfskole på Sri Lanka og du kan komme med. Hvad enten du rejser alene, med en kæreste, ven eller veninde garanterer vi, at du får en fantastisk oplevelse og formår at navigerer bølgerne med stil. Du kan læse om surfing på Sri Lanka.

Skal vi hjælpe dig med rejsen til Sri Lanka?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Colombo

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt