Sri Lanka

Billige flybilletter til Sri Lanka

Oplev en af de endnu uspolerede øperler i Asien, som er en fantastisk kombination af storslået natur med hundredevis af vandfald, badende elefanter langs strandene og en meget venlig befolkning, som dyrker te ude på landet. Højsæsonen er mellem april og november.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Sri Lanka?

Hos KILROY har vi altid billige flybilletter til Sri Lanka, og det er godt at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i søgefeltet 'lavpriskalender'. Som udgangspunkt får du de billigste priser ved afrejse mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de billetter, som du havde sat næsen op efter, eller er dit ophold i Sri Lanka en del af en større rundrejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang er flyvetiden til Sri Lanka?
Der findes ingen direkte fly fra Danmark til Sri Lanka, men med en enkelt mellemlanding i Doha tager turen knap 12 timer i alt med et par timers transit. 

Skal jeg bruge visum til Sri Lanka?
Sri Lanka er visumpligtigt for alle rejsende, og du kan opholde dig i op til 30 dage i landet på et turistvisum. Et visum koster cirka 20 dollars ved ankomst, og du skal registrere dig online på forhånd.

Buddhisme i Sri Lanka
Sri Lanka byder på masser af buddhistiske templer

Sri Lankanske fiskere
De lokale fiskere sidder på pæle og venter på dagens fangst

Vilde elefanter i Sri Lanka
Mange steder kan du opleve vilde elefanter i deres naturlige element

Lækre strande med palmer
Sri Lanka har kilometervis af fantastiske strande

Kontakt