Sri Lanka

Yoga i Sri Lanka

yoga i Sri Lanka

Tænker du også ultimativ afslapning, når du hører om yoga i Sri Lanka? Det kan du i hvert fald roligt gøre. 

Hvis du er til lækkert resort med direkte adgang til stranden, egen udendørs swimmingpool og fantastiske naturoplevelser i 'baghaven'. Så bør du tage på yogarejse til Sri Lanka. Den tropiske ø har virkelig masser at byde på, og du får nogle af de bedste omgivelser for et yogaretreat, som du overhovedet kan. 

Hvad indeholder en yogarejse til Sri Lanka?

KILROY tilbyder flere forskellige yogerejser til Sri Lanka, og du kan vælge mellem at bruge alt fra 4 til 9 dage på resortet. Derudover kan du vælge, om du ønsker at tilvælge transfer enten til, fra eller begge veje fra lufthavnen, ligesom du kan vælge mellem forskellige indkvarteringsmuligheder. Som standard er der 2 daglige yogasessioner, overnatning og morgenmad inkluderet i prisen. Derudover inkluderer opholdet også forskellige aktiviteter som f.eks. snorklingture eller arrangementer på resortet. Disse varierer dog fra ophold til ophold.  

Hvordan kommer jeg til Sri Lanka?

KILROY har mulighed for at hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til Sri Lanka. Tag kontakt til en rejsekonsulent, og I kan sammen skræddersy den rejse, der passer til dine planer. 

Jeg vil gerne vide mere om yogaferie i Sri Lanka!

Selvfølgelig vil du det! Nedenfor finder du en liste over yogaophold, som vi tilbyder i øjeblikket. Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken pakke du skal vælge, så er vores rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med et godt råd eller to. Det vigtigste for os er, at vi kan opfylde dine rejsedrømme. 

Lyder en yogarejse som noget for dig?
Skriv til os

Per side
Per side

Billeder fra omgivelserne i Sri Lanka

Overnatning i Sri Lanka

Her skulle du nok kunne få en ordentlig nats søvn.

yogarejse til sri lanka

Slap af i den store have der hører til Insight Resort

yogaophold i sri lanka

Nyd den lækre swimmingpool på Insight Resort!

Kontakt