Sydkorea

Billige flybilletter til Sydkorea

billige flybilletter til sydkorea

Skal du rejse til Sydkorea? KILROY har unikke aftaler med flyselskaber i hele verden, og kan hjælpe dig med at spare penge på dine flybilletter til Sydkorea.

Søg efter billige flybilletter til Sydkorea i søgeboksen nedenfor ved at indtaste antal rejsende og dine ønskede rejsedatoer. Prisen på flybilletter til Sydkorea varierer en del i pris, og det kan ofte betale sig at være fleksibel mht. rejsedatoer - specielt hvis du vil spare penge. Finder du ikke de billige flybilletter til Sydkorea som du havde forventet, så prøv at ændre rejsedatoerne. Du altid kontakte en af vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig med at planlægge drømmerejsen til Sydkorea. Rigtig god tur!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Sydkorea

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Sydkorea. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Billeder fra Sydkorea

besøg gyeongbokgung palace i sydkorea

Besøg fascinerende Gyeongbokgung Palace i Sydkorea.

billige rejser til sydkorea

Smukke teplantager i Sydkorea.

tur til dmz - grænsen til nordkorea

Tag til DMZ - grænsen mellem Syd- og Nordkorea.

Vil du til Sydkorea som en del af din jordomrejse?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Sydkorea skal være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Hvad venter du på?!? Søg efter billige flybilletter Sydkorea ovenfor eller kontakt en rejsekonsulent!

Har du spørgsmål om rejsen til Sydkorea?
Kontakt en rejsekonsulent
Kontakt