Sydkorea

Oplevelser & rundrejser i Sydkorea

rundrejse i sydkorea

KILROY har en unik rundrejse der giver dig det bedste af Sydkorea. Vi kan kraftigt anbefale at inkludere en rejse til Sydkorea, som en del af din rejse til Asien eller din jordomrejse. 

På denne unikke rundrejse i Sydkorea på 10 dage, rejser du sammen med andre internationale eventyrlystne. Du kan være sikker på at få Sydkorea ind under huden og komme 'off the beaten track'. Du skal besøge gamle landsbyer, koreanske templer, besøge Jeju Island, lære om historien mellem Nord- og Sydkorea, på tur til DMZ, grænsen mellem Syd- og Nordkorea, og møde de lokale.

Læs mere om rundrejsen forneden, og kontakt en rejsekonsulent hvis du har spørgsmål og vil høre mere om rejsen rundt i Sydkorea.

Har du spørgsmål?
Spørg en rejsekonsulent

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt