Seoul

Billige flybilletter til Seoul

billige flybilletter til seoul

Skal du til Seoul? KILROY har unikke aftaler med flyselskaber i hele verden, og kan hjælpe dig med at spare penge på dine flybilletter til Seoul.

Flybilletter til Seoul varierer en del i pris og det kan ofte betale sig at være fleksibel mht. rejsedatoer - specielt hvis du vil spare penge. Finder du ikke de billige flybilletter til Seoul som du havde forventet, så prøv at ændre rejsedatoerne. Husk: fredag, lørdag og søndag er ofte de dyreste rejsedage. Husk også at booke i god tid - gerne 4-7 måneder før afrejse, når du skal flyve oversøisk.

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Seoul

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Seoul. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Seoul som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Seoul skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt