New Road Guest House

Indgangen til New Road Guest House, Bangkok
Fra DKK 360

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 2 overnatninger
  • Morgenmad
Bangkok er en af de vildeste byer i Asien, og det kan derfor godt være overvældende og kaotisk, når du ankommer i lufthavnen i Bangkok. Vi anbefaler, at du booker en ankomstpakke på forhånd, så du sikrer dig, at du får en blød start på din rejse i Thailand. Vores ankomstpakke indeholder både transfer fra lufthavnen samt to nætter på New Road Guest House, hvor der er morgenmad inkluderet.

Hvorfor skal du vælge denne ankomstpakke?

KILROY har et tæt samarbejde med New Road Guest House for at sikre, at vores rejsende får den bedst mulige start på deres eventyr i både Bangkok, Thailand og resten af Sydøstasien. I lufthavnen bliver du budt velkommen af det venlige personale fra New Road Guest House, som derefter tager dig direkte til hotellet, hvor du har to nætter inkluderet i ankomstpakken.

Fed placering i Bangkok 

New Road Guest House er ejet og drevet af skandinaver, og det er beliggende i et stille område omkring floden i den centrale del af Bangkok. Byens skytrain er blot 5 minutters gang fra hotellet, og det tager godt 15 minutter med taxi at komme fra New Road Guest House til Bangkoks mest populære shoppingområder. 

På New Road Guest House finder du både en café, restaurant og en servicedesk, hvor du bl.a. kan få hjælp til aktiviteter og ture i Bangkok og resten af Thailand. New Road Guest House tilbyder i øvrigt gratis bagageopbevaring for gæsterne.

Hvad indeholder ankomstpakken?

Denne ankomstpakke inkluderer lufthavnstransfer fra Suvarnabhumi Airport til New Road Guest House, hvor du får to nætter samt morgenmad.

  • fra DKK 360/person i et fællesværelse med fælles faciliteter som bad/toilet.
  • fra DKK 515/person i et dobbeltværelse med private faciliteter som bad/toilet.

Børn: Du sparer op til 50% når børnene bor i det samme værelse som de voksne. New Road Guest House har nogle specielle familieværelser, hvor der kan bo op til 4 personer - naturligvis meget eget bad og toilet.

Ankomstpakke i ThailandNew Road Guest House, Bangkok, Thailand

ankomstpakke på new road guest house i bangkokMød andre backpackere på New Road Guest House

bo centralt  i bangkok
Området omkring New Road Guest House i Bangkok

Map

 

Kontakt