Thailand

Fitness i Thailand

Fitness Bootcamp i ThailandEr du træt af de samme kedelige omgivelser i dit lokale fitnesscenter?

Hvad vil så være bedre end at tage med andre unge på vores nye fitness bootcamp i det evigt skønne Thailand?! 

Her får du det hele; hård træning, god mad, lækker indkvartering, palmestrande og krystalklart vand. Du får ikke en mere oplagt destination end Thailand, hvis du gerne vil komme i topform mens du er på lækker strandferie. Thailand byder desuden på lækker mad, og en fantastisk afslappet kultur, så du kan nyde et tilbagelænet ophold - altså når du ikke træner, selvfølgelig. 

Hvad indeholder en fitnessrejse til Thailand?
Indholdet på vores fitness bootcamps i Thailand kan variere, men som udgangspunkt er der to måltider inkluderet om dagen (morgenmad og aftensmad) - dog ikke om søndagen. Derudover er der overnatning på vores særligt udvalgte resorts. Du kan få mere information ved at læse mere på den enkelte fitnesstur. 

Er fitness i Thailand for alle?

JA! Vores fitnessrejser til Thailand er til alle uanset træningsniveau derhjemme, og du får individuel fitnessrådgivning, når du befinder dig i vores bootcamp i Thailand. Uanset om du ønsker at tabe dig, komme i bedre form, få flere muskler eller noget helt fjerde, så er én ting sikkert: ALLE får noget ud af vores fitnessrejse. 

Hvordan booker jeg en plads på fitness bootcamp i Thailand?

I oversigten nedenfor kan du se, hvilke fitness bootcamp-pakker vi udbyder i Thailand for tiden. Du kan også kontakte en rejsekonsulent, hvis du er i tvivl om hvilken pakke du bør vælge, eller hvis du har yderligere spørgsmål til pakkens indhold. Det kan også være, at du ønsker at sammensætte din fitnessrejse med andre aktiviteter, som KILROY udbyder.

Hvis du ikke allerede har booket, kan du finde billige flybilletter til Thailand her. 

Er du klar?
Kontakt os!

Per side
Per side

Billeder fra fitness bootcamp i Thailand

Fitness bootcamp ThailandDu kommer i topform på din fitnessrejse med KILROY.

Fitness i ThailandDu får individuel rådgivning, så du får det optimale ud af træningen!

Bootcamp PoolEn tur på fitness bootcamp er ikke kun hård træning - du får også tid til afslapning.

Kontakt