Hua Hin

Solnedgang over smukke Hua Hin
 

Rejser til Hua Hin

Hvis du rejser til Hua Hin i Thailand har du både mulighed for at nyde livet på stranden, besøge smukke templer eller tage et spil golf på en af de smukt placerede baner.

Den afslappende atmosfære i Hua Hin har gjort byen til en populær destination for lokale turister, internationale rejsende og backpackere.

Et af Thailands ældste resortbyer

Hua Hin er er en af Thailands første resortbyer og daterer tilbage til 1911 da den 190 km lange togbane mellem Bangkok og Hua Hin blev færdiggjort. Hua Hin blev så populær at King Rama 7th byggede et sommer residens i 1926.

i 1922 blev byens første golfbane anlagt, og er i dag en af byens mest anvendte "attraktioner". Ridning er desuden en populær aktivitet, men glem ej de smukke og lækre sandstrande... Syd for Hua Hins hovedstrand finder du Khao Takiap bjerget dækket af miniature altre. Brug også et par timer på at besøge Wat Khao med sin 20 meter høje Buddha figur.

Rejsen til Hua Hia fra Bangkok er let. De fleste rejser med bus eller minivan, eller forhandler sig til en god pris med en taxa fra Suvarnabhumi Airport. Beregn ca. 3 timers kørsel fra Bangkok.

Hua Hins strande

Strandende ved Hua Hin er smukke og lettilgængelige. Hovedstranden, The Hua Hin beach, er den mest besøgte og velkendte strand. I weekenderne samt på helligdage kan denne strand derfor let være overbesøgt, men kommer du i løbet af hverdagene er stranden perfekt til en dukkert, et par timer i solen (husk solcreme!). Stranden er desuden familievenlig.

7 km. syd for Hua Hin finder du den mindre besøgte, men stadig smukke strand; Khao Takiab beach, som dog stadig er et populært spot i weekenderne. Andre besøgsværdige strande er; Suan Son Pradiphat (9 km fra Hua Hin) samt Khao Tao beach Sai Noi, hvor du desuden finder en Buddha figur på toppen af bjerget.

Mad i Hua Hin

Der findes et utal af restauranter i Hua Hin og de fleste serverer gode, lokale Thairetter. Frisk seafood kan klart anbefales i denne del af Thailand!

Shopping i Hua Hin

Du finder både de lokale og velkendte turistbutikker med souvenirs samt tøj-, læder- og håndværksbutikker.

Klimaet i Hua Hin

Klimaet i Hua Hin er tropisk med en gennemsnitlig dagstemperatur på 33 grader. Luftfugtigheden er høj. En rejse til Hua Hin er bedst mellem december og marts, mens may til oktober betegnes som regnsæson.
 

 

Book din rejse til Hua Hin

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt