Koh Chang

Tag snorkel - gearet med på rejsen til Koh Chang
 

Rejser til Koh Chang

Koh Chang er den tredje største ø i Thailand. Øen er en nationalpark, hvilket bl.a. betyder at omkring 75% af øen er dækket af jungle med et farverigt dyreliv.

Koh Chang er hovedsageligt en destination til afslapning og strandliv. Den mest populære strand på Koh Chang er White Sand Beach; som samtidig har det største udvalg af underholdning, restauranter og shopping.

Koh Chang er kendt for at være mindre turistet når man sammenligner med andre populære destinatiner i Thailand. Du vil dog langt fra være den eneste rejsende på øen, som bl.a. er en populær destination for backpackere.

Ro og afslapning på Koh Chang

Hvis du leder efter ro og afslapning på Koh Chang bør du gå efter "Lonely Beach" på den sydvestlige del af øen. Det hurtigste og letteste transportmiddel er en scooter, som desuden er ganske billig at leje. Husk forsikringen ligegyldig hvor du lejer en scooter i Asien.

Jungle trekking på Koh Chang

En anbefaling til din rejse til Koh Chang er jungle trekking. Desuden er der ganske gode muligheder for både dykning og snorkling i havet omkring Koh Chang.

Har du spørgsmål om Koh Chang?
Kontakt os!

Book din rejse til Koh Chang

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt