Koh Lanta

Koh Lanta beach, Thailand
 

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er den perfekte destination i Thailand for dig der søger fred og ro. Mange rejsende par finder frem til øens utallige gode overnatningsmuligheder og for virkelig at opleve freden og roen i hinandens selskab.

Koh Lanta består faktisk af flere øen, hvor hovedøerne hedder Koh Lanta Noi og Koh Lanta Yai.

Hvordan kommer man til Koh Lanta?

Koh Lanta ligger 70 km fra Krabi og kan nåes ved at flyve til Krabi International Airport eller Phuket Airport. Der afgår bilfærger til Koh Lanta så du har mulighed for at leje en scooter og medbringe den til øerne. Fra Koh Lanta kan du rejse til Koh Phi Phi og Krabi med båd.

Oplevelser på Koh Lanta

Der sker virkelig ikke ret meget på Koh Lanta - hvilket betyder at "ro og fred" er dit keyword til rejsen! Den bedste måde at se Koh Lanta på er fra en scooter eller tuk-tuk. Tag en tur til det lokale vandfald eller til en af øernes mange huler. Hvis du vil nyde dagen på havet findes der et utal af muligheder med lejede både inkl. guide. Koh Rok Nok og revet omkring Koh Lanta er fantastisk!

Dykning og vandaktiviteter ved Koh Lanta

Dykning og snorkling ved Koh Lanta er som sagt fantastisk! Strandene er desuden kridhvide og her er gode muligheder for at spotte de store monitor lizards. Hvis du fortsætter rejsen mod syd har du muligheden for at købe bådpas som er gyldig til rejsen til Koh Muk og Koh Ngai. Du kan desuden leje en havkajak eller tage et lokalt Thai madkursus.

Har du spørgsmål om rejsen til Koh Lanta?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Book din rejse til Koh Lanta

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt