Koh Phangan

Koh Phangan
 

Rejser til Koh Phangan

Koh Phangan ligger ved siden af Koh Samui i den sydvestlige del af Thailand. Øen er kendt for sine full moon parties, der finder sted natten før eller efter hver fuldmåne. Med en "bucket" i hånden kan du danse på stranden til den lyse morgen. Nyd efterfølgende de smukke strande eller øens mange aktiviteter.

Den første improviserede full moon party blev afholdt tilbage i 1985, som tak til en gruppe på 20-30 rejsende. Festen blev hurtigt et populært emne blandt rejsende og denne spektakulære fest tiltrækker i dag mellem 20.000-30.000 festglade rejsende. Barerne på stranden Haad Rin holder åben til solen står op og spiller musik som R&B, drum and bass, house, dance og reggae.

Strandene på Koh Phangan

Koh Phangan ligger ved Koh Samui og Koh Tao i den sydvestlige del af Thailand. Øgruppen ligger i Gulf of Thailand med ideelle forhold for den smukke natur og hvide sandstrande. På en lejet scooter kan du let nå øen rundt og udforske de smukke strande som fx Haad Chao Phao og Hat Sadet. Disse er begge smukke strande med perfekte forhold til snorkling i det krystalklare vand. Husk undervejs at gøre stop ved de små restauranter og barer og nyd et lækkert thailandsk måltid og en cocktail. Nogle af strandene på Koh Phangan (som Huad Yuan) ligger så fjernt at de kun kan tilgåes via en båd.

Aktiviteter på Koh Phangan

Er du klar til at forlade stranden? Koh Phangan har mange flere aktiviteter. Hvad med at følge aberne i trætoppene på en canopy tour? Eller kaste dig ud i et par kite-surfing lektioner, idet Koh Phangan har de ideelle vind og hav forhold.

Book din rejse til Koh Phangan

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt