Koh Phi Phi

Dykning på Koh Phi Phi

Thailand, og i særdeleshed Koh Phi Phi, er en populær destination, hvis du drømmer om at lære at dykke. Under havets overflade venter der dig masser af fantastiske oplevelser, og et liv, som er svært at forestille sig, hvis man ikke har prøvet at dykke før.

dykning på koh phi phiDykning på Koh Phi Phi er bare noget for sig. Her har du både mulighed for at tage fundiving-kurser samt avancerede dykkerkurser, og uanset hvad du vælger, er det til en rigtig skarp pris. I Thailand kan du tage billige dykkerkurser, men det betyder ikke, at kvaliteten er derefter. KILROY samarbejder kun med de bedste dykkeroperatører, der sikrer dig, at du får både en god oplevelse og sikker dykkerundervisning.

Se hvilke muligheder du har for at dykke på Koh Phi Phi nedenfor. 

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt