Koh Samet

Sådan kommer du til Koh Samet

Koh Samet er let tilgengængelig, og nem at komme til fra Bangkok. Tag en af de mange busser der kører i retning mod Rayong eller Ban Phe. Herfra kan du tage en kort færgetur til Koh Samet. Du kan også tage en taxi fra Bangkok, men turen tage ca. 3 timer og koster et sted mellem 1500 og 2500 baht, afhængig af, hvilken chauffør du får fat i. 

Information opdateret 03/2017

Flybilletter til Bangkok

Du kan spare både tid og penge ved at bestille flybilletter til Bangkok i god tid. Hvis du har flere stop på din rejse, og du gerne vil have hjælp til planlægningen af hele rejsen, så skriv til en af vores rejsekonsulenter. De er eksperter på området, og kan hjælpe dig med alt fra planlægning til bestilling af fly og hostels.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Koh Samet som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Koh Samet skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Koh Samet

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Koh Samet. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt