Koh Samui

Er du til kridhvide palmestrande? Koh Samui har det!
 

Rejser til Koh Samui

Koh Samui er Thailands tredje største ø og den næststørste ø på Thailands østkyst. Øen er verdensberømt for sine lange, uberørte strande, der tiltrækker næsten 500,000 rejsende hvert år.

De største strande på Koh Samui er Chaweng og Lamai. Chaweng er den dyreste, men hvis du er på jagt efter en fest, så er det stedet at være!

Der er også mindre og mere stille strande der venter på at blive udforsket, så som Big Buddha Beach and Bo Phut Beach.

Klimaet i Koh Samui

Klimaet i Koh Samui minder om klimaet i resten af Thailand, men Koh Samui er generelt mere tør end resten af Thailand er i monsun-sæsonen; det gør øen til et godt alternativ for rejsende der besøger Thailand i denne tidsperiode.

Spise og drikke på Koh Samui

Retter med fisk og skaldyr er altid et godt valg på Koh Samui. Langs med strandene møder du talrige internationale restauranter, men det er også muligt at spise lækker thai mad på nogle af øens lokale spisesteder. 

Shopping på Koh Samui

Hvis du besøger the Great Buddha på Bang Rak har du mulighed for at shoppe på den farverige basar. Der er også adskillige souveneir butikker og venlige caféer der er velegnet når du trænger til et lille hvil mellem dine eventyr på Koh Samui.    

Aktiviteter og attraktioner på Koh Samui

De fleste rejser til Koh Samui for at nyde de smukke strande. Hvis du er interesseret i dykning, så er der rig mulighed for at komme på dagture og deltage i dykkerkurser. Nordkysten har kraftige vinde, som gør det til et paradis for vindsurfere, især mellem december og februar. Du kan også tage en sejltur og nyde Koh Samui og dens omgivelser fra havet.

I den nordlige del af øen finder man byen Bophut. Her er mange skønne faciliteter samt fredfyldte strande, hvilket især bliver benyttet af familier og backpackere. Eftersom størstedelen af de besøgende bor langs kysten er naturen længere inde på øen en næsten uberørt skat fydt med både bjerge og frodige skove.

Du kan også besøge Big Buddha eller hvad med dybhavsdykning?

Transport til Koh Samui

Du kan flyve direkte til Koh Samui lufthavn fra Bangkok, Phuket, Pattaya, Chiang Mai, Singapore og Hong Kong. De fleste backpackere kommer dog til Koh Samui med båd fra Surat Thani.

At komme rundt på Koh Samui

Det er let at komme rundt på Koh Samui. Lej en motercykel eller cykel, tag en taxi eller hop på en af de lokale busser.

Har du spørgsmål om rejsen til Koh Samui?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Koh Samui

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt