Koh Tao

Koh Tao - Eksotisk og smuk udsigt
 

Rejser til Koh Tao - Turtle Island

Koh Tao betyder direkte oversat Skildpaddeøen, og er en populær destination for backpackere, snorkel- og dykkerentusiaster samt rejsende der ønsker at tage et dykkercertifikat. Forbered dig desuden på at se en skildpadde eller to.

Dykning er et must på din rejse til Koh Tao. Sigtbarheden under vandet kan være helt op til 40 meter, men er ligger normalt på mellem 15-20 meter. Undgå at dykke i november, hvor sigtbarheden kan være helt ned til kun 5 meter.

Aktiviteter på Koh Tao

Udover fantastiske dykker- og snorkel-oplevelser kan du på Koh Tao kaste dig ud i sejlads, rock climbing (bjergside klatring), rappelling, klippeudspring, wake boarding og yoga-samt madlavningskurser.

En fed dagstur fra Koh Tao er et besøg på øen Koh Nang Yuan. Øen ligger i et område kendt for spektakulær snorkling og dykning og den eneste overnatningsmulighed på øen er hos det lokale dykkercenter.

Rejsen til og rundt på Koh Tao

Flyv til Koh Samui og tag en færge til Koh Tao. En anden mulighed er en færgerejse fra Chumphon, Koh Samui eller Surat Thani. Du kommer let rundt på øen på en lejet cykel eller scooter. Det er desuden muligt at benytte de lokales "longtail boats" som taxi transport mellem strandene på Koh Tao.

Book din rejse til Koh Tao

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt