Koh Tao

Dykning på Koh Tao

Tag på dykkerferie med KILROY til Koh Tao i Thailand. Vi tilbyder dykning på alle niveauer, hvad enten du ønsker at tage dit dykkercertifikat eller blot opleve nogle af de fantastiske dykkerspots i området omkring Koh Tao.

Dyk med hvalhajer på Koh TaoKoh Tao er ét af de mest populære steder at lære at dykke i hele verden. Øen har omkring 200 forskellige dykkeroperatører, og har nogle af de flotteste dykkerspots i hele Thailand. Da øen har så mange forskellige dykkeroperatører at vælge imellem, kan det også være svært at gennemskue, hvem du bør tage dit dykkercertifikat hos.

Vi samarbejder KUN med de bedste dykkeroperatører, så vi har allerede gjort forarbejdet for dig. Se listen over dykkermulighederne på Koh Tao herunder. Det er i øvrigt værd at huske på, at med så mange dykkeroperatører samlet ét sted, bliver prisen også derefter. Det er derfor ret billigt at lære at dykke på Koh Tao.

Du kan også tage kontakt til en rejsekonsulent hvis du vil høre mere om de enkelte ture og tilpasse dykkeroplevelser ind i din rejse til Thailand.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt