Koh Tao

Billige flybilletter til Koh Tao

Koh Tao er et nemt rejsemål at komme til. Det nemmeste er at flyve til den nærliggende ø, Koh Samui, og tage en færge herfra til Koh Tao. De flester færger afgår om morgenen, men du kan tjekke tidstabellen på forhånd, så du ikke misser din afgang.

Det er også muligt at flyve til Chumphon eller Surat Thani, hvorfor du efter en kort bustur til havnen kan tage en færge til Koh Tao. Dels tager det længere tid og dels er der færre afgange herfra, og eftersom det mere eller mindre blot er havnebyer, er det ikke et specielt spændende sted at strande for natten.

Information opdateret 03/2017.

Flybilletter til Koh Samui

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Koh Samui i god tid. Hvis du er interesseret i at få hjælp til planlægningen af din rejse til Koh Samui og Koh Tao, så kontakt en af vores rejsekonsulenter, der kan hjælpe dig med alt fra planlægning til bestilling af både fly og hostel.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Koh Tao som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Koh Tao skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Koh Tao

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Koh Tao. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt