Krabi

Krabi - Longtail boat og det karakteristiske blågrønne hav
 

Rejser til Krabi, Thailand

Smukke Krabi er en uspoleret fiskerby og for de fleste et stop-over på rejsen mod andre destinationer i Thailand. Men er du en rock climber bør du uden tvivl overveje at blive lidt længere en et par enkelte nætter. Hvis du planlægger at besøge Krabi kan vi hjælpe dig med at sammensætte din rejse.

Krabi ligger på Thailands sydlige vestkyst og er omringet af tårnhøje limstensklipper. Denne lille fiskerby har en vigtig færgehavn med forbindelser til øerne Koh Lanta, Koh Phi Phi og strandene ved Ao Nang. Netop af denne grund udgør Krabi et naturligt stop-over for mange rejsende i denne den af Thailand.

Klimaet i Krabi

Krabi har et tropisk klima med en gennemsnitlig daglig temperatur på omkring 33°C og med høj luftfugtighed. De kraftigste regnskyl finder sted under monsunen mellem maj og oktober.

Mad og drikke i Krabi

Krabi har et nattemarked med billigt og lækkert lokalt mad, med en smule muslimsk indflydelse. Morgenmarkedet er desuden et besøg værd. Stå tidligt op da markedet lukker kl. 8.

Attraktioner i Krabi

En af Krabis specielle attraktioner inkluderer tvillinge limstensklipperne Kanap Narn, der står som to vagttårne langs floden. Krabi er desuden en af de få destinationer der tilbyder organiseret rock climbing. Klatrere fra hele verden rejser til Krabi for at udfordre sig selv på limstensklipperne i hele området. Rygtet siger at kun det sydlige Frankrig kan konkurrere med sværhedsgraden i dette område.

Transport til og rundt i Krabi

De fleste rejsende når Krabi med tog eller bus fra Bangkok eller Phuket, men du kan også flyve direkte ind til Krabi International Airport, placeret kun 10 km fra Krabis bygrænse. Eftersom Krabi er placeret ved kysten foregår meget transport med båd. Du kan desuden let komme rundt med taxa eller anden form for lokal transport.

Book din rejse til Krabi

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt