Pattaya

Pattaya - Strandpromenade
 

Rejser til Pattaya

Pattaya er en af Thailands største rejsemål. På trods af et ry for at være Thailands red light district, rejser mere end 5 millioner mennesker hvert år til Pattaya - og det er ikke kun for enlige mænd! Mange backpackere og familier finder vej til Pattaya på grund af det store udbud af aktiviter til folk i alle aldre.

Under Vietnamkrigen blev Pattaya populær blandt soldater. Idag er Pattaya et sært mix af go-go barer, golfkurser, restauranter og naturligvis strande med mulighed for at kaste sig ud i sports- og vandaktiviteter.

Attraktioner i Pattaya

For nogle rejsende er det uartige natteliv hovedattraktionen. Er du en backpacker med mere "normale" interesser, så er Underwater World bestemt et besøg værd - som navnet afslører, er det et gigantisk akvarium med fascinerende dyr. Besøg ogs monkey center eller se det internationale snake show. Pattaya byder på flere forlystelsesparer og museer, og templer samt store Buddha statuer er også populære attraktioner.

Strande i Pattaya

Hovedstranden i Pattaya løber fra nord mod syd og vender ind mod centrum i næsten 3 kilometer. Her er mange aktiviteter og der er masser af barer, restauranter, butikker og diskoteker langs stranden. Strandområdet er livligt både om dagen og om aftenen og det er en af de ting du bør opleve. Hvis du ønsker en mere afslappet og rolig tur, så er Jomtien Beach syd for byen mere familievenlig. 

Mad i Pattaya

Udvalget af mad og restauranter er stort i Pattaya. Køkkenet er internationalt med kulinariske indslag fra næsten hvert kontinent i verden. Men husk at du ER i Thailand, og den lokale Thai mad er typisk det bedste valg.

Shopping i Pattaya 

Pattaya er et godt sted at være hvis du ønsker at shoppe amok. Byen har adskillige shoppingcentre, butikker og boder. Der er rigeligt med biografer, caféer og restauranter til når du skal bruge en pause. 

Klima i Pattaya 

Pattaya har et tropisk klima, hvilket betyder at det enten er tørt og varmt eller fugtigt og virkelig varmt. Det bedste tidpunkt at besøge Pattaya er mellem jul og nytår.

 

Book din rejse til Pattaya

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt