Phuket

Phuket - Den berømte klippe og det blå hav
 

Rejs til Phuket

I Phuket kan du svømme i klart vand, nyde strandliveet under et palmetræ eller udforske en ø med templer og rigt dyreliv. Phuket er den største ø i Thailand og en af de mest populære rejsemål i Sydøstasien.

Hvis du bliver træt af at dovne den på de smukke strande i skyggen af palmetræer, er der masser at lave i Phuket. Udforsk øen, besøg en sommerfuglefarm og et akvarium, eller prøv lykken med dybhavsfiskeri - måske vil du fange en gigantisk tunfisk. Afslut dagen med et i sandhed romantisk øjebik på Phukets sydligste punkt, Cape Promthep, hvor du kan nyde en spektakulær solnedgang.

Ankomstpakke i Phuket

Køb en ankomstpakke hjemmefra, og få den optimale start på dit eventyr i Phuket. Der er ikke noget bedre end at starte med at blive hentet i lufthavnen, og samtidig slippe for at diskutere priser med taxachaufførerne. Du får de første to overnatninger, og behøver derfor ikke bekymre dig om, hvor du skal crashe efter en lang flyvetur. 

Mad og drikke i Phuket

Når det kommer til kulinariske oplevelser i Phuket er der noget for enhver smag. Mange af verdens regioner er repræsenteret af restauranter, men glem ikke at prøve den autentiske Thai mad. Spørg de lokale efter deres favoritsteder. 

Shopping i Phuket

Du kan købe næsten alt i Phuket, men eftersom det er et populært turistmekka vil du ikke finde de meget billige handler, som du ellers kan i resten af Thailand. Husk at besøge nogle af de lokale markeder - de er levende og farverige. Thalangs market i centrum af Phuket er et væld af farver og dufte fra mange forskellige frugter og grøntsager.

Klima i Phuket

Klimaet i Phuket er tropisk med en gennemsnitlig dagstemperatur på omkring 33 grader, og det er altid meget fugtigt. Regntiden i Phuket ligger mellem maj og oktober, også kendt som sommer monsunen. Den mest behagelige tid i Phuket for europæiske rejsende og backpackere er fra december til februar.

 

Book din rejse til Phuket

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt