Phuket

Oplevelser i Phuket

sejle i thailand - oplevelser i phuket

KILROY kan tilbyde spændende sejlture og fantastiske oplevelsesture i Phuket. Rundture, gruppeture, kultur, trekking, homestay, sejlture og meget mere! Priserne på disse ture er overkommelige for alle - kontakt os for mere information og booking!
 
Vi har oplevelser i Phuket til folk i andre aldersgrupper. Hvis du er i tvivl om hvilken oplevelsestur eller gruppetur der er den rigtige for dig, så anbefaler vi at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, der kan fortælle mere om konceptet med vores oplevelsesture samt guide dig til den oplevelsestur der passer til dine ønsker og behov. Du kan ringe til en KILROY rejsekonsulent eller sende en e-mail. Du kan også besøge en af vores butikker i København eller Odense

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt