Thailand

Sejl på eventyr i Thailand

Sejl mod Thailands fjerne kyster

Hvis du elsker at sejle og elsker eller drømmer om Thailand, så kan du godt begynde at glæde dig. Der venter dig nemlig en helt unik oplevelse ombord på en båd i Thailand. Mærk den varme brise i ansigtet, duft og nyd lyden af bølgesprøjt. Du sejler sammen med andre eventyrlystne rejsende og I sætter kurs mod Thailands unikke og smukke øer.

Hvad er inkluderet i sejlturene i Thailand?

Med ombord har I en kaptajn og oftest en skipper og en kok. Overnatning og de fleste måltider er inkluderet i priserne. I oplever landet til lands og til vands og bor i små kahytter på skibet. Du kan være sikker på at få røverhistorier med undervejs og møde de lokale. I sejler også steder i Thailand hvor ikke mange andre rejsende sætter deres fodspor. Glæd dig til at øhoppe i Thailand og sejle mod Thailands fjerne kyster.

Har du spørgsmål om at sejle i Thailand?

Alle former for spørgsmål er VELKOMNE. Vi elsker at hjælpe med rejser og designe rejser. Vi lytter altid til dit budget, ønsker og drømme og tilføjer vores egne personlige rejseråd og rejsetips, så vi sammen sikrer os, at du får dit livs drømmerejse. Kontakt KILROY med alle dine spørgsmål, eller hvis du vil have hjælp med at booke sejlturen og resten af rejsen rundt i Thailand. Vi kan også hjælpe med at finde de billigste flybilletter i Thailand.


Per side
Per side

Video: Hvad kan man lave på Thailands strande?

Har du spørgsmål om Thailand?
Kontakt KILROY!
Kontakt