Vietnam

Billige flybilletter til Vietnam

Vietnam er en populær destination, og vi forstår godt hvorfor. Landet er en unik blanding af kultur, religion, natur, adventure og trekking. Du finder alt fra græsgrønne rismarker til storslåede limstensklipper, og storbyerne emmer af landets særlige historie.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Vietnam?

Hos KILROY har vi altid billige flybilletter til Vietnam, og det er godt at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i søgefeltet 'lavpriskalender'. Som udgangspunkt får du de billigste priser ved afrejse mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de billetter, du allerhelst vil have, eller er dit ophold i Vietnam en del af en større rundrejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang er flyvetiden til Vietnam?
Der findes ingen direkte fly fra Danmark til Vietnam, og flytiden til de større byer Hanoi og Ho Chi Minh City varierer en del. Der er en eller to mellemlandinger undervejs, og som udgangspunkt tager rejsen mellem 15 og 20 timer.

Skal jeg bruge visum til Vietnam?
Det kræver visum at rejse til Vietnam, og opholder du dig under 15 dage i landet, er det gratis! Det eneste der kræves, er en gyldig udrejsebillet som dokumentation. Visum til over 15 dage kan søges på den vietnamesiske ambassade i Hellerup. 

Trekking i Sapa
Sapa i det nordlige Vietnam er en af de mest populære trekkingruter

Ha Long Bay Vietnam
Ha Long Bay giver dig mulighed for at nyde et cruise blandt limstensklipper

Hanoi by night
Altid hektiske Hanoi er fuld af liv - men vær opmærksom i trafikken!

Kontakt