Cuba

Billige flybilletter til Cuba

Gå på eventyr i Havanas gader, der mest af alt føles som en tidsrejse 50 år tilbage. De cigarrygende og salsadansende cubanere vil byde dig velkommen til den historiske ø, hvor du finder grotter, paradisstrande og bor i lokale hjem, der er bedre kendt som 'Casa Particulares'.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Cuba?

Hos KILROY har vi billige flybilletter til Cuba, og det er godt at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i feltet 'lavpriskalender'. Som udgangspunkt får du de billigste priser ved afrejse mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de billetter, du allerhelst vil have, eller er dit ophold i Cuba en del af en større rejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang er flyvetiden til Cuba?
Der er ingen direkte fly fra Cuba til Danmark. Det er nemt at komme til Cuba med en enkelt mellemlanding i for eksempel Paris, og rejsen tager mellem 15 og 20 timer.

Behøver jeg visum til Cuba?
Ophold i Cuba er visumpligtigt, og du kan bestille dit visum på den cubanske ambassade i København. Visummet er gyldigt i 30 dage og kan eventuelt forlænges 30 dage yderligere i Cuba. Du skal kunne fremvise dine flybilletter for at købe et visum.

Lokale cubanere i Havana
Cubanerne elsker at betragte gadebilledet

Biler i HavanaDe ikoniske, gamle amerikanske biler ses over alt i Havanas gader

Palmestrand i CubaCuba har nogle af Caribiens bedste og hvideste strande

Kontakt