Casa Particular

Casa Particular, Havana, Cuba
Fra DKK 1499

Højdepunkter

  • Bo som en lokal
  • Glimrende value for money
  • Udforsk smukke Havana på vores rundtur i byen

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • Minimum 2 nætter
  • En morgengåtur i Old Havana
Er du på udkig efter billig overnatning og fantastiske oplevelser? Så skal du kigge efter vores Casas Particulares i Havana. I Cuba er Casa Particular et alternativ til et hotel. Et 'Casa' er et privat hus eller lejlighed, som tilbydes til de rejsende af lokale familier. De inkluderer som oftest privat badeværelse, et lille køkken og så det antal senge, du har behov for. Derudover kan du tit tilkøbe morgenmad eller andre lokale lækkerier tilberedt af din vært.

Med en ankomstpakke, bliver du hentet i lufthavnen og transporteret direkte til Casa Particular, der er dit udgangspunkt i Havana. Her møder du din lokale vært.

Du kan selv vælge hvor mange nætter, du vil bo i Casa Particular før du rejser videre rundt og oplever resten af Cuba. Vi har i øvrigt Casa Particulares i de fleste af de større byer i Cuba - inklusiv Trinidad, Cienfuegos og Santiago.

Derudover er der inkluderet en morgentur rundt i den gamle bydel i Havana. Glæd dig til at komme rundt i de små idylliske sidegader, hvor der er masser af historie i vente. 

Vi samarbejder med flere forskellige Casas rundt om i Havana, og beliggenheden afhænger af, hvad der er ledigt, når du skal rejse. Alle Casas er dog beliggende i gå-afstand fra de store seværdigheder i Havana.

Dit Casa inkluderer 1 eller 2 soveværelser, privat badeværelse samt et lille køkken. Det kan variere fra Casa til Casa, men nogle har desuden privat balkon mens andre måske har en lille hyggelig have. Fælles for alle Casas er dog, at de er komfortable og i kvalitet minder om et mellemklasse hotel.

Der venter dig masser af oplevelser i HavanaCuba, og Havana i særdeleshed, er en af de mest farverige byer i Caribien.

ankomstpakke i Havana i Cuba
Kom rundt i Havanas afkroge

Oplev de idylliske sidegader i Havana
Havana Sprachcaffe - Casa Particular

Map

 

Kontakt