De Hollandske Antiller

De Hollandske Antiller i Caribien - her begynder dit tropiske strandliv!
 

De Hollandske Antiller - hvor strandlivet begynder...

Ingen tvivl om at solskin og varmt vejr året rundt kombineret med skønne strande, krystalklart vand og smukke koralrev er skaber tiltrækningen for De Hollandske Antiller. Køb din rejse til de Hollandske Antiller hos KILROY.

De Hollandske Antiller er en ideel destination for dig der vil opleve caribiske rytmer, stress-fri afslapning, sol og strand på din ferie.

ABC Øerne og SSS Øerne

De Hollandske Antiller består af adskillige små øer inddelt i 2 grupper: "ABC øerne";  Aruba, Bonaire Island og Curacao, der ligger tæt på kystliniemn i Venezuela, mens "SSS øerne"; Sint Maarten, Saba og Sint Eustatius er placeret øst for Puerto Rico og Virgin Islands. De 2 ø-grupper er ikke forbundet, da der er mere end 800 kilometers afstand i mellem dem.

Evig solskin

Aruba, Bonaire Island og Curacao byder på evig solskin med en gennemsnitstemperatur på 27 grader i både vandet og luften. Backpackere bør besøge øerne i den tørre sæson, som ligger fra december til april. I juni til november er luftfugtigheden høj og luften føles meget varmere end resten af året.

Det bør du ikke gå glip af i Aruba og Curacao

Eagle Beach i Aruba er den mest populære af de mange fine sandstrande i De Hollandske Antiller. Stranden er ofte med på top 10 lister over de bedste strande i verden. Dykning og surfing tiltrækker ligeledes besøgende til De Hollandske Antiller. Willem City er bestemt også et besøg værd - det er en by på Curacao med mange farverige huse fra koloni-tiden.

Der er gode muligheder for at shoppe i De Hollandske Antiller. Tag et smut til Punda distriktet i Curacao samt floating market, hvor både Venezuela og øvrige nabolande ligger til for at sælge håndlavede genstande, tropisk frugt samt mange andre spændende ting!

Ikke det typiske backpacker sted

Du skal ikke regne med at finde et stort antal backpacker samfund og en overflod af billige hostels på De Hollandske Antiller. Øerne er snarere præget af store familie-hoteller og kæde-hoteller - det er dog stadig et lækkert sted til stop-over på din rejse, hvis du lige har behov for lidt solbadning og afslapning.

Book din rejse til De Hollandske Antiller

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt